ma matori isprobaj brdo gitara, iskreno mzoda ti se vise dopadnu neki MIM-ovi od nekih MIA, ali ono ne gledaj sta pise i koliko love nego da li ti se dopada ili ne.
USA Fender Stratocaster, 3 color sunburst - koji odabrati?!?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: USA Fender Stratocaster, 3 color sunburst - koji odabrat
menjam moje sunburst tele za neko one-color tele
salim se 
ma matori isprobaj brdo gitara, iskreno mzoda ti se vise dopadnu neki MIM-ovi od nekih MIA, ali ono ne gledaj sta pise i koliko love nego da li ti se dopada ili ne.
Uzeću sve vaše savete u obzir. Kada prvom prilikom budem imao slobodan dan, ceo ću odvojiti za isprobavanje i kupovinu gitare. Nadam se da neću dosaditi prodavcima.dweezil wrote:menjam moje sunburst tele za neko one-color telesalim se
- Guitar_thrill
- MF veteran
nazalost, uglavnom im dosadis cim te vide na vratima, ali ne obaziri se na to 
- Hotstepper
...samo se ti ne obaziri na to. Trazhi da svirash sve shto te interesuje, i ako krene prodavac mrko da te gleda, da se "smara", pitaj ga koliko njemu treba da zaradi 1k evrica i da li bi se on lako odluchio.Trzalica wrote: Nadam se da neću dosaditi prodavcima.
..a iz cele ove priche o proizvodnji, mozhe se doci do zakljuchka po 1000 put da su MIA Fenderi samo mit, i da smo svi mi sujetni, da nam je taj natpis jedino shto zhelimo i da kad ga imamo na gitari tad gitara "lepshe svira"...
Da je razum, svi bi, kao shto neko reche, pravili gitare kod ljudi koji to zaista rade kvalitetno, sa maximalnim detaljima i pazhnjom na svakom komadu.
Svima koji obelezhavaju, sretan uskrs, Hristos voskrese
-
nenadnenad
nemoj ni slucajno da nosis pare sa sobom kad budes probao gitare.
Šta si odabrao? Mexa, Amerikanca, deluksa ili ides u Grčku na letovanje?
-
vertigo_beat
Guitar_thrill wrote:nazalost, uglavnom im dosadis cim te vide na vratima, ali ne obaziri se na to
Hehe,
ko je pomenuo onu prodavnicu na slovo M...
- Guitar_thrill
- MF veteran
s obzirom da se kod nas 50% prodavnica zove na slovo M, nije teško omašiti 
-
nenadnenad
meni su u beogradi delovali kao da ih zabole chm***** za kupovinu od ~600eu.
- mislim_stvarno
zapravo, samo 2 se ne zovu... to je ona na A i ona na S...Guitar_thrill wrote:s obzirom da se kod nas 50% prodavnica zove na slovo M, nije teško omašiti
a da, zaboravio sam na GeneralSound iz arandjelovca
nenadnenad wrote:meni su u beogradi delovali kao da ih zabole chm***** za kupovinu od ~600eu.
nadam se da mislimo na istu prodavnicu
- Haralampije
Pa pustite brkove sledeci put. 
Ovo je dobro, moram prokomentarisati. Pazi, kolega sa posla mi je jednom prilikom prigovorio u vezi HD2 mobilnog telefona koga sam kupio za keš. Neko bi rekao, ima čovek pravo, dati za mobilni 500€ je greota.fattwang wrote:Šta si odabrao? Mexa, Amerikanca, deluksa ili ides u Grčku na letovanje?
Eh sad, ja prošle godine nisam išao na letovanje sa porodicom, ali zato su svi lepo sebi priuštili neki gadget koji su želeli. Sinak bio najzadovoljniji, i danas pika najnovije igrice.
Kolega je naravno otišao baš u Grčku na letovanje, potrošio i ono što nije imao na kartici, došao nakon 10 dana i sve što ima sa tog letovanja su par .jpg slika i više od 1500€ manje na računu. Naravno, nosi mobilni koji je uzeo preko mreže za 1 din. sinko mu i dalje surfuje na Pentium IV (jer se nema za bolji), muzikom se ne bavi, ali štedi za naredno letovanje.
Naravoučenije?!? Pa propusti jedno je*** letovanje i imaćeš stvar o kojoj mnogi maštaju --- eto.
BTW. nisam još obišao radnju(e), no, imaću vremena, i da, novac ne nosim i ovako u kešu, ali neću poneti ni karticu. Odličan savet.
P.S. pravo svakog kupca je da pogleda, proba, testira muzički instrument, DANIMA pre nego što za isti odvoji novac. To što su tamo zaposleni i Kurta i Murta ne znači da se na takvu primedbu o tome da li imamo novac ne može pozvati vlasnik ili finansijska policija ... uvreda kupca!
Ja se izvinjavam, ali prodavci u mitrosu su ekstra ljubazni i usluzni . Primetio sam jedino da ih nervira da musterija sama uzima gitare, sto mislim da je opravdano. Ja zato sednem na okruglu stolicicu pored pojacala, trazim im , a oni mi donesu sta im trazim , i onda se diskretno izgube. Nemojte pogresno da me shvatite, nikoga od njih ne poznajem , ni privatno , ni na bilo koji drugi nacin . Tamo kupujem zice , fast fret i ostale sitnice . Kupio sam i jednu gitaru i dva pojacala, ali ne verujem da se bilo ko toga seca, i da mu to nesto znaci u zivotu .
Takvo je moje iskustvo.
p.s. probao sam sve stratokastere od 150 - 200 hiljada , za koje sam im u startu rekao da (trenutno) ne mogu da kupim , a voleo bih u nekom trenutku , i nije bilo nikakvih problema.
Takvo je moje iskustvo.
p.s. probao sam sve stratokastere od 150 - 200 hiljada , za koje sam im u startu rekao da (trenutno) ne mogu da kupim , a voleo bih u nekom trenutku , i nije bilo nikakvih problema.
Moram i ovo da dodam:
Ne mora u Grckoj da se potrosi 1.5k. Lepo je u Grckoj. Vredi da se ode.
Ne mora u Grckoj da se potrosi 1.5k. Lepo je u Grckoj. Vredi da se ode.