Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Milanares

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by Milanares » 27 Apr 2011, 21:31

toooo! cruel taste! :mrgreen:
:kokice:
nastavljajte prepiske al' odje, odje!
:kokice:

Blingo

Post by Blingo » 27 Apr 2011, 22:08

umart wrote:
Blingo wrote:
Razgovarao sam sa covekom prosle nedelje, ja cak nisam ni znao da je u pitanju replika i prvo sto mi je rekao je da je u pitanju replika, rucni rad lokalnog majstora koji pravi pedale i pojacala i da, ako sam zainteresovan, moze mi je poslati, da je sviram par dana, pa ako mi se ne svidi mogu da je vratim ili, ako mi se svidi, da mu posaljem pare. Iskren da budem, nisam zainteresovan za rucni rad ZW OD, tako da sam se coveku uredno zahvalio i to je bilo to. Sve u svemu, covek je bio jako fer i siguran sam da nema nameru nikoga da prevari.
posto je magicno nestala prepiska sa kp.com evo sta je on slao meni izvuceno sa mail-ova,ja cu samog sebe parafrazirati,ali to je to,pa prosudite sami:

prvo mu ja saljem inicijalnu ponudu od 30 e plus moji troskovi kurira,na sta on odgovara:
Poštovani,

Dobili ste novu poruku od vukadin (u vezi oglasa na http://www.KupujemProdajem.com, Zakk Wylde MXR overdive pedala):

razmislicu pa cu ti javiti za dan dva
pozdrav!!!
posle par dana meni stize:
Poštovani,

Dobili ste novu poruku od vukadin (u vezi oglasa na http://www.KupujemProdajem.com, Zakk Wylde MXR overdive pedala):

ok prijatelju posalji podatke i bice ti poslato ovih dana aks-om
pozdrav!!
tad ja da proslijedim drugu prepisku i slucajno rekoh da provjerim jos jednom stanje,i provalim po dubini pedale nesto cudno,obratim paznju i skontam o cemu se radi,pa mu napisem kako od posla nema nista,jer sam skontao da to nije pravi MXR,i kako nisam zainteresovan za custom i replike pedala.takodje da je mogao u oglasu da naznaci da je to replika,i da cu na mf.com da napisem da ovo nije original pedala,da se ne bi ko slucajno prevario kao sto sam zamalo ja.mislim da sam sad jako precizno napisao sta sam njemu napisao,uvijek gledam da budem sto odmjereniji i uljudniji.na sta on meni odgovara ovako:
Poštovani,

a sto ti mislis da bi se neko prevario kada budes cuo tu pedalu i ne bude ti se svidjala sto nije moguce, onda mozes da pricas o nekoj prevari a ovko nemoj mnogo da se petljas jer ako mislis da imas molo vise problema nego sto bi se ponadao ti izvoli
posle toga mi je komunikacija sa njim blokirana i prepiska na samom sajtu obrisana,pa nisam mogao da mu odgovorim.

ako slucajno taj gospodin vukan prati prepisku odje,i ako je ovo trebalo da predstavlja prijetnju ili ako moze neko da mu prenese neka bude siguran da se ja NE PLASIM NIKOG I NICEG,ne vidim da sam nesto pogresno uradio,koliko ja znam lazno predstavljanje neke stvari je i dalje prevara,a ako slucajno zeli neku prepisku ili susret ili nesto slicno moze me kontaktirati odje privatnom porukom,ili na mail crueltaste@yahoo.com i ja cu biti vise nego srecan da mu odgovorim.toliko od mene.

Neverovatno... Kao da smo imali kontakt sa dva razlicita coveka... :kokice:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 27 Apr 2011, 23:51

Baba Slim wrote: - Što reče Dersu: ''Konjic je plasticni i uvek je crne boje''. Doduše, grafitni su, ali jesu crni.
Nisu. Plasticni su. Od 'svemirske' plastike ali plastike svejedno. Nikada nisu imali grafitne konjice.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 28 Apr 2011, 09:28

My bad. :ziveli:

''PRS String Nut - Made from PRS designed proprietary materials that captures many of the tonal qualities of bone. This self-lubricating nut is compatible with tremolo AND stoptail models.''

http://stores.myregisteredsite.com/user ... y_Code=PAR

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 28 Apr 2011, 09:35

No biggie :ziveli: .

Audio

Post by Audio » 29 Apr 2011, 07:57

Driver

Post by Driver » 29 Apr 2011, 08:53

Malopre to gledam i razmatram:
a) Navlaci da uplatis lovu pa ne posalje nista
b) Ukrao, pa zuri
c) Nemam objasnjenje

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 29 Apr 2011, 09:05

d) bolest zavisnosti.

Stanko

Post by Stanko » 30 Apr 2011, 03:20

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 30 Apr 2011, 08:41

:lol: :lol:

nije bilo, mada posle ona dva ovakve cene, ovo deluje kao deja vu... :lol:

Stanko

Post by Stanko » 01 May 2011, 12:43

http://www.kupujemprodajem.com/Les-Paul ... -oglas.htm

meni i ovo lici na kineza :) u svakom slucaju je cudno... hand made na kom pise gibson...

Mrav

Post by Mrav » 01 May 2011, 13:12

Stanko wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Les-Paul ... -oglas.htm

meni i ovo lici na kineza :) u svakom slucaju je cudno... hand made na kom pise gibson...
Još je i ružan za medalju :D

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 01 May 2011, 13:17

pogledaj spoj vrata i tela, oblik fretborda kod neck magneta. Rekao bih da je matori japanski (a mozda i neki istocno-evropski) bolt-on lp kojem je zalepljen vrat za telo bez pravog obradjivanja, i verovatno promenjen fretbord... mada, sve je to moje nagadjanje...

najjaci deo
Magneti cetvrte generacije :
EMG HZ4 Neck
Ibanez Infinity 4
:lol:

Stanko

Post by Stanko » 01 May 2011, 14:54

sumLJam da je japanac, nisu oni pisali made in USA :) i kad su ih pravili pravili su klonove standarda-customa, a ovo customa videlo nije :)
I ja mislim da je vrat naknadno lepljen, ko zna sta je ovo, al svejedno sumnjam da ce iko dati tolke pare na to...

Locked