U ono vreme je bio novitet i super su oni to radili. Kad su prodali Japancima i Jackson izasao iz kompanije vise to nije to. Nikad to ne moze da bude to kad istupi Gibson familija iz firme, Leo Fender iz svoje, Wayne Charvel i Grover Jackson iz svojih. Mislis da ce Ferrari ili Porsche biti the shit kad istupe Ferrari i Porsche familije iz tih firmi. To ti je uzrocno-posledicna veza. Ne pada mi na pamet nijedan produkat koji je postao bolji kad su originalno vlasnistvo, osnivaci firme otisli. Nijedan jedini. Ne biva.
Ako mozes da nadjes Jacksona 1986. godiste i ranije super. Ako ne, nista dalje nisi odmakao nego mi koji smo krajem 80-tih svirali Japance. Anyway, kazu da su ovi FMIC stavise i bolji nego oni pod IMC/Akai upravom. Cak i americki. Mene jednostavno ne privlace vise, tako da ih ni ne uzimam u sake. Ali kad naletim na one pre-1986, probam, cisto da me mine zelja. Ako vec placas, platis za 'the real thing'. Kad Randall Smith i Mike Bendinelli budu otisli u penziju (posto im deca nece naslediti Mesa Boogie), ja vise necu kupiti nijedan novi Boogie, samo one koje su oni projektovali i aminovali i koji su izgradjeni za njihovog mandata u firmi. Fala bogu, iako Mister Smitha jure vec 20 i kusur godina da proda firmu velikim korporacijama i/ili preseli deo proizvodnje na Daleki Istok, isti ih uredno odjebava sve evo vec dve decenije

. to je njegovo cedo, i kad on ode bogu na ispovest (ili u penziju) kraj price. Ja to nekako mnogo vise gotivim nego ova kapitalisticka seljakanja iz ruke u ruku samo da se okrece lova na osnovu brand name-a.