ahhaha ma nee sve je kul, pola shes bilo covece, rasprdeo sam se pred spavanje

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Pricalo se o tome okolo vec neko vreme po internetima. Strasno sta apstinencija od alkohola ucini od coveka.

Ček', daj da ga zovem da ga bukiram za svoj bend, kako je krenuo, biću i ja srećne ruke dogodine.
 Ček', daj da ga zovem da ga bukiram za svoj bend, kako je krenuo, biću i ja srećne ruke dogodine.  
 a i na sajtu Dimu-a, nije on neki ortak iz kraja koji ce eto da odsvira sa njima par koncerata ili sta vec, ipak je covek dovoljno poznat da bi to tek tako proslo.
 a i na sajtu Dimu-a, nije on neki ortak iz kraja koji ce eto da odsvira sa njima par koncerata ili sta vec, ipak je covek dovoljno poznat da bi to tek tako proslo. 

Nemaju socijalnu inteligenciju, a Jordan Rudess je kostobolja sa glavom pitonapreviše linearne sintetike...

nisam to rekao i mislim da je krajnje razumljivo to što sam rekao... ili to nije "objektivno mišljenje" i oni su trilijon puta bolji muzicari od mene ?RadoslavZ wrote:Nemaju socijalnu inteligenciju, a Jordan Rudess je kostobolja sa glavom pitonapreviše linearne sintetike...
Ne moze nikako da bude objektivno, jer ne vezbas dvanaest sati dnevno i nisi zavrsio Berklee. Pitaj Dersua, ako mi ne verujes.Duane wrote:nisam to rekao i mislim da je krajnje razumljivo to što sam rekao... ili to nije "objektivno mišljenje" i oni su trilijon puta bolji muzicari od mene ?RadoslavZ wrote:Nemaju socijalnu inteligenciju, a Jordan Rudess je kostobolja sa glavom pitonapreviše linearne sintetike...
šta treba svi da im dućkamo ***** i dižemo u nebo?
in what kind of pussy virtual world are we living today?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest