Dozvolicu sebi da ti dam 3 "zamerke": 1. Outro pesme - mogao si malo da das svog doprinosa

Sve u svemu svaka cast za ideju! Mislim da uopste nisi pogresio sto si zadrzao ijekavicu jer taj tekst ne bi bio "to" da je izgovoren ekavicom.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Duane wrote:reko sam ti ja da ti zvuk izuva! za mene je to najveći nivo pohvale... možda jedino prihvatim ono dveezilovo overdražesno.. al to rezervišem za Hendrixa
Ma hvala ljudi, nisam ono napisao da bih tražio pohvale, nego, setih se onih rasprava o lampama "pravom zvuku" i tako to, dakle off topic muzici samoj. Bilo mi je interesantno u tom kontekstu, kako sad kad sam okačio muziku, konkretnu snimljenu pesmu, niko nije komentarisao sa tog aspekta, to jest - nekako bih očekivao da vidim negde te "zlatne uši" i da kad je već toliko bilo tih jakih mišljenja za pravu lampu a protiv procesora i simulatora neko prokomentariše "dobro si uradio gitare, ali čuje se da si stavio 421 umesto 57-ice na kutiju i da ti je malo previše na ivici zvučnika, kao i da je 2x12 od Marshall-a a ne 4x12 closed back oversized, šteta što nemaš nekog Bugija da to bude masnije."Heh ja recimo ne provaljujem da je ovo lampa Ali "how cares" bre! Aranzmanski mi se bas svidja a tehnicki nisam ni sumnjao da ces ovo odraditi gotovo perfektno jer odavno pratim sta i kako radis.
Dozvolicu sebi da ti dam 3 "zamerke": 1. Outro pesme - mogao si malo da das svog doprinosa Bas mi fali jos neka boja glasa da to sve podigne na jedan visi nivo. Necu da ulazim uopste u diskusiju o kvalitetu vokala jer se cuje da devojka zna sta radi, samo sto ja volim da cujem drugacije pevanje. 2. Solo - opet, znajuci kako sviras i sta znas bas mi je zao sto si ga ovako iskomponovao. Bas sam ocekivao neku vecu zavrzlamu u muzickom (ne mora i tehnickom) smislu. 3. Jbg, jos jedan veliki zal za zivim bubnjevima... ovi su jako dobro uradjeni i izaranzirani ali previse cujem da su fake.
Sve u svemu svaka cast za ideju! Mislim da uopste nisi pogresio sto si zadrzao ijekavicu jer taj tekst ne bi bio "to" da je izgovoren ekavicom.
Hm... Ovo je nešto na tragu onih "hevi" obrada što ih je pravio sastav Nightshift.Dushan S wrote:Nešto novo da se čuje, obrada pesme "Ena" grupe Haustor!
Lakirala je, ali moje nokte, tako da definitivno nije mogla biti ravnodušna!henk wrote:
Vokal devojke je pristojan, ali nekako blaziran/ravnodušan: stiče se utisak da devojka peva dok uporedo lakira nokte ili lista neku ilustrovanu reviju pred sobom.
ness wrote:Bravo Dule,samo napred!!! Neka energija samo prsti !!!
Hahahahahaha2:31... tako je, Dule, oslobodi se, pusti te shred-demone da klize niz vrat uzduz i popreko, neka te ne sputava forma alt-mjetal obrade, koju ste zacrtali.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests