Šta se ti javljaš kad je tvoj domet metla što se tiče gitaranebojsak wrote:Je l ti u pošti toliko naplate lekturu kad svaki put pogrešno popuniš uplatnicu?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Šta se ti javljaš kad je tvoj domet metla što se tiče gitaranebojsak wrote:Je l ti u pošti toliko naplate lekturu kad svaki put pogrešno popuniš uplatnicu?
Ja sam svoju prvu gitaru ostavio kod njega da mi obrne nut i odradi setup..gitaru sam dobio sa toliko razbusenim natom, da sam morao papir da trpam unutra..plus mi je unutrasnji deo kraka gitare bio izgreban kao da je neko igrao fudbal sa njom..ripkid wrote:Pokupio gitaru od Gorana,perfektno sve odradjeno sta drugo reci.Goran mnogo vodi racuna o svim detaljima i sitnicama i trudi se da mu ne promakne ni najmanja stvar,covek je perfekcionista i pravi profesionalac,svaka preporuka.
Nema u Bg-u provereno.vule23 wrote:Dali neko moze da mi pomogne jurim da kupim ferrules za neck i za string ,da li znate gde u Beogradu mogu da kupim?
Nije, to je tacno 30% od 144+33$, ali da je dranje, jeste i to velikoKristijan wrote:To je više od 30%. Dranje.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests