Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrume
jel naplacuju i otvaranje i pregled paketa posto je 30% od 177$, 3690din (1usd=69.5din), 4150 mu dodje 33.7%
placa se upravo tako oko 33 %.
i naravno naplacuju i otvaranje i pregled na carini. na onom papiricu sto mi je postar ostavio u sanducetu pisalo mi je da ponesem 4020 dinara a kako su mi izmuzli jos 130 da me ubijes neznam
ja nisam bio te srece da mi neki paket prodje bez carine a cak sam piso ovim veselljacima sa stewmaca da na paketu zaokruze onu stavku gift, posto imaju tu opciju, ali su me iskulirali.
i naravno naplacuju i otvaranje i pregled na carini. na onom papiricu sto mi je postar ostavio u sanducetu pisalo mi je da ponesem 4020 dinara a kako su mi izmuzli jos 130 da me ubijes neznam

ja nisam bio te srece da mi neki paket prodje bez carine a cak sam piso ovim veselljacima sa stewmaca da na paketu zaokruze onu stavku gift, posto imaju tu opciju, ali su me iskulirali.
- Dersu Uzala
Isto to rade u Kanadi. Pas mater komunisticku i jednima i drugima. USA bre. 

Pre 2 dana je dolar bio 66, najviše 67. Tad sam dizao kintu preko Payoneera pa sam proverio. Što će reći, pre 2 dana je 33% moglo najviše da bude 3913.47 dinara, dakle ovih 4150 je više i od 33% a ja sam malopre računao 30%. Svakako jeste dranje.
@ stanko kako je prosla ona vasa avantura sa GF-a po pitanju carina i bla bla bla, znam da ste trazili da ne napisu cenu na paketu, pa ne znam kako se zavrsilo
Nisu napisali na kraju platili smo carinu i ostale radosti u punom iznosumajtimika wrote:@ stanko kako je prosla ona vasa avantura sa GF-a po pitanju carina i bla bla bla, znam da ste trazili da ne napisu cenu na paketu, pa ne znam kako se zavrsilo

Leo legenda. Dok je još živeo u Beogradu visili smo naokolo zajedno i svirali u speed-metal bendu "Holocaust", a on je komponovao jednu od numera, pod nazivom "Swastika". Potom se "Holocaust" rasformirao i onda je palo i neko solo zezanje (samo dve gitare), sve to tamo krajem osamdesetih. Uz to, prvi je u gradu imao ploču ruskog metal sastava "Crna kafa", i "Striken by might" benda "E-X-E". Sve u svemu, super lik i drugar, i baš mi drago što je napravio ovakav proboj u životu.

- Dersu Uzala
Bas sad gledam gde da okacim info, i skontam nekako, ovde valjda. U stvari, za sve ove nase graditelje instrumenata, forumase a i sire, Leo bas ovih dana sprema neku dokumentaciju za sajt pa znam da bi vas to zanimalo. Onako, na jednom mestu je sve, i ima neka prica, nesto on raspreda dje je bio sta je radijo. Ima i multimedija, sto kaze nas narod.
Kad bude okaceno na net, cu javim.
Kad bude okaceno na net, cu javim.

Dersu Uzala wrote: Kad bude okaceno na net, cu javim.

Samo da ne bude okaceno kad i ostali tvoji mat'rijali...

- Dersu Uzala
Nece, bice okaceno pre.
Tesko bi tvoje slabasno srce izdrzalo kacenje mojih mat'rijala.
Tesko bi tvoje slabasno srce izdrzalo kacenje mojih mat'rijala.
Imam jedno kratko pitanje: Kojeg majstora za setap bass gitare preporucujete u Zemunu, eventualno na NBGu? Kada sam uzeo gitaru (pre skoro 2 godine) odneo sam je kod Gorana iz Zemuna na glavni setap, sada bih hteo cisto da se sve malo "dotegne" sta moze, ali kontam da je mozda pametnije da odnesem kod nekoga ko radi iskljucivo basseve.
U pitanju je neck thru Spector, btw
Hvala unapred, pozdrav
U pitanju je neck thru Spector, btw

Hvala unapred, pozdrav

Potreban mi je majstor za popravku gitarske pedale iz Beograda.
imaš ducija [zona žel.stanica, kraj 15ice]. on radi samo baseve. ima kontakt tu negde, po forumu....Flealip wrote:ali kontam da je mozda pametnije da odnesem kod nekoga ko radi iskljucivo basseve.
Da, video sam za Ducija, to je prvi post u temi, ali je od 2006. pa nisam siguran koliko je aktivno. Ako je neko imao posla sa njim u skorije vreme, bio bih zahvalan za njegov kontakt telefon. PP ili ovde, kako god.
Hvala unapred
Hvala unapred