Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

andrej]

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by andrej] » 29 Apr 2011, 16:12

tek sad cuh ovog tosina abasija, svidja mi se...

a ovaj kao aggrotech... pff... mislim, gotivim i ebm (80e i pocetak 90ih) i nesto industriala (klasicnog, ugl) i nesto 80s gothica (iako on bas i nema veze sa ovim), al ovo stvarno jes pointless. neam ja para da se tolko drogiram da bih mogao da ganjam goticarke i slusam ovo... a da imam, hmm, recimo, verovatno bih probao - pre ili kasnije 8).

Void
kulen zmija

Post by Void » 03 May 2011, 16:27

Hmmm...verovatno Brian Jonestown Massacre uz naravno nezaobilazne Guns-e :lol:

ima krdo andergraund blek metal bendova koje takođe ne podnosim, jer zaista ne vidim poJentu u snimanju i izdavanju albuma koji zvuče kao siporeks blok ubačen u veš-mašinu na kojoj se odigrava neuspeli penzionerski gang bang. :?

miodrage

Post by miodrage » 08 May 2011, 16:31

zaz:P

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 09 May 2011, 16:04

miodrage wrote:zaz:P
:1: :) Mislim jedan od mnogih koje mrzim
http://vukajlija.com/zaz/326619

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 09 May 2011, 16:10

+ energična je kao muštikla, a i nema neki glas, nekako kreštav/promuko... bila bi dojaja da je raspala rokerka koja se skinula sa paje pa radi post rok.. ovako, mrka kapa

djomla

Post by djomla » 09 May 2011, 16:55

Duane wrote:+ energična je kao muštikla, a i nema neki glas, nekako kreštav/promuko... bila bi dojaja da je raspala rokerka koja se skinula sa paje pa radi post rok.. ovako, mrka kapa
onda ti je winehouse ljubav zivota :)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 10 May 2011, 02:03

ne, vajnhausova mi je blagi horor, recimo ona riba iz sonik juta je boginja,zaboravio sam kako se zove... moze i pj harvi da prodje, mada ne slusam, al kapiram da ako je prijateljica desert sessiona i moja je prijateljica... isto vazi i za betmena

sinisake
The original one

Post by sinisake » 10 May 2011, 02:19

nemanjavelimirovic wrote:
miodrage wrote:zaz:P
:1: :) Mislim jedan od mnogih koje mrzim
http://vukajlija.com/zaz/326619
ahahahaahaha, jes' vala. :lol:

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 10 May 2011, 02:38

azra, the doors, partibrejkers.. i ostala seljaco-narodnjacka sranja

i jako me smaraju sabani sto kao slusaju ekv pa i njih pakuju u tu ekipu !!! (tezak horor kad citiraju Milanove tekstove na fb. da bi bili kul)

da ne bude da sam streberski papak evo slusam rok (poneko i svira gitaru), sad sam andergraund a i obrazovan-a sam.... :x shupichkumaterinu!!!

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 10 May 2011, 07:14

Bend koji mrzim se zove Zemlja Gruva.
Sere mi se od njega.

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 10 May 2011, 08:08

Mene ovo nervira više od svakog benda, pa i Kartela:

A: Šta slušaš? I nemoj mi reći mamu i tatu
B: Pa ono, ne znam tačno, svašta. Sve što mi se svidi
A: Imaš neke izvođače na umu? mis'im, slušaš li Bobana Piromana itd
B: A ne, ne slušam ja to. Ja slušam rok, na primer tipa Prljavo Kazalište, Bijelo Dugme, Riblju Čorbu, Azru, Kikija Lesendrića OBOŽAVAM, i Osvajače. Nove stvari su im odlične.

NOTE: Ovako je izgledao jedan deo mog razgovora sa devojkom s kojom sam hteo da imam lepu mušku decu, do tog trenutka bar. :bambi:
Cortex wrote:Bend koji mrzim se zove Zemlja Gruva.
Sere mi se od njega.
:1:

Uncle Moe

Post by Uncle Moe » 10 May 2011, 08:27

Cortex wrote:Bend koji mrzim se zove Zemlja Gruva.
Sere mi se od njega.

:1:

Plus Lollobrigida. Gospode koliko samo to ne mogu da podnesem, u meni se bude drevni nagoni unistenja kada ih cujem. A TEK Kanda Kodza i Nebojsa.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 10 May 2011, 09:04

da, Lollobrigida takodje beskrajno odvratna. ali znash kako, to ti je kao kad tvoje drugarice imaju gay druga, koji je njihova drugarica, i jasno je potpuno odvratan i ljigav, ali fazon "shminkale bi ga", one ga podsvesno ne dozhivljavaju kao ljudsko bice, vec potajni objekt nad kojim se hrane, ili tobozhe lucidnim izjavama tako nesvojstvenim za mushkarca fudbalera, ili preteranom brigom oko svoje kose "ju shto je to zanimljivo" i sl. imam takav sluchaj ovde na poslu...tako i u lollobrigida, sve one bi da se oblache drechavo i da nose shljokice i da pevaju idotske rimice [pod, wait foooor it... ... ... ... ... izuzetno slabo uverljivim izgovorom kako znaju da je to shit i sa nula umetnichke vrednosti, ali zaboga Marko pogledaj te shljokice! haha koliiiiiko jeeee kuuuuulll... ... .. i tako dalje], ali jbg, postoji ukus kao mehanizam sprechavanja toga.
koji smo naravno nametnuli mi mushkarci :mrgreen:

za KKN se ne slazhem, odlichan bend, poshtujem. slushati nikada necu. ti Moe, verovatno u potpuno isti kosh trpash i Darkwood Dub :)

za ZAZ se slazhem, odvratno. ali Zemlja Gruva mi je neprevazidjena. ta kolichina proseravanja i foliranja ne mozhe da se vidi ni u spotu Juice-a i drugih white niggaz-a.

pogledajmo samo shta chlanovi kazhu o sebi na njihovom sajtu (molim vas, mislite da ovo nije pisano pod njihovim budnim okom):

Zoe Kidah - vokal
trenutno najviđenija gradska koketa, žena amazonka, poza i glas njeno su najubojitije oružje. Osim što je pevačica zadivljujućih glasovnih mogućnosti, Zoe je i profesorka španskog, što je na žalost svojih đaka zamenila ulogom uspešne mlade dame, kao PR Ustanove kulture Vuk Karadžić. Probojna do ekstremnih granica, nema prepreke koja može da je spreči da sprovede sve što namisli. Nakon boravka u bendovima MistakeMistake i Svi na pod! sebe je pronašla u Zemlji Gruva. Čuvajte se zavodnice koja će definitivno izmamiti uzdahe svih, i zapamtite: Don't mess with Zoe Kidah!!!

nigga please.

Konstrakta - vokal
Arhitekta po zvanju, Constracta Đurić se uvek trudi da bude konstruktivna i organizovana, uprkos haosu koji Gruvlend! podrazumeva. Svaki njen tekst je savršeni konstrukt, a svoju divlju stranu pokazuje samo na sceni, uz jedinstvenu hipnotičnu ritmiku, i glas koji jednostavno objašnjava komplikovane stvari. Ekstravaganca koja hoda ne okrećući se za dobacivanjima i zvižducima. Nema vremena za to jer ona osim porodice, ima i celu jednu Zemlju koju treba da koordiniše. Constructa ne manipuliše, ona samo zna kako njena pojava deluje na publiku. Slediće vas!

nigga please.

niggaz pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease. :twisted:

Uncle Moe

Post by Uncle Moe » 10 May 2011, 09:26

Cortex wrote: za KKN se ne slazhem, odlichan bend, poshtujem. slushati nikada necu. ti Moe, verovatno u potpuno isti kosh trpash i Darkwood Dub :)
Not. U KKN muzika i moz' da prodje, u nekim pesmama je i dobra, aaaalii onaj glaaaaaas... Pokusavam da nadjem rec, izgleda da je nema.

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 10 May 2011, 12:41

Cortex wrote:
Zoe Kidah - vokal
trenutno najviđenija gradska koketa, žena amazonka, poza i glas njeno su najubojitije oružje. Osim što je pevačica zadivljujućih glasovnih mogućnosti, Zoe je i profesorka španskog, što je na žalost svojih đaka zamenila ulogom uspešne mlade dame, kao PR Ustanove kulture Vuk Karadžić. Probojna do ekstremnih granica, nema prepreke koja može da je spreči da sprovede sve što namisli. Nakon boravka u bendovima MistakeMistake i Svi na pod! sebe je pronašla u Zemlji Gruva. Čuvajte se zavodnice koja će definitivno izmamiti uzdahe svih, i zapamtite: Don't mess with Zoe Kidah!!!

nigga please.

Konstrakta - vokal
Arhitekta po zvanju, Constracta Đurić se uvek trudi da bude konstruktivna i organizovana, uprkos haosu koji Gruvlend! podrazumeva. Svaki njen tekst je savršeni konstrukt, a svoju divlju stranu pokazuje samo na sceni, uz jedinstvenu hipnotičnu ritmiku, i glas koji jednostavno objašnjava komplikovane stvari. Ekstravaganca koja hoda ne okrećući se za dobacivanjima i zvižducima. Nema vremena za to jer ona osim porodice, ima i celu jednu Zemlju koju treba da koordiniše. Constructa ne manipuliše, ona samo zna kako njena pojava deluje na publiku. Slediće vas!

nigga please.
is this for real?
ja ne znam kako ću moći da preživim u leglu hipstera 4 godine, ne dao bog da okinem neku godinu. dobro sam informisan i čuo sam da na arhitektonskom faksu traje masivni orgazam izazvan od strane zaz i njene pojave na muzičkoj sceni.

Post Reply