Pusti ti solidne, mene zanimaju samo vrhunski!ma jedan bend iz moje ulice.sviraju solidno
Bend koji najvise mrzite
Re: Bend koji najvise mrzite
A, ljudi, Gansi su bili dobar, pravi rokenrol bend... Nemojte da ih trpate u istu temu (i isti kos
) sa ovim hipsterskim sranjima koja se pominju na poslednjih nekoliko strana.
Ovo je pravi shit, bre, kakvi Gansi...
(Izvini, Danilo) 
Ovo je pravi shit, bre, kakvi Gansi...
ontopic
mene nerviraju oni srpski DJ-evi sto uzme rock i metal pesme pa od njih naprave tehno pesmu.za novu godinu bio u gradu i cujem Smells like teen spirit al sa svim tehno elementima.mislim se u sebi zbog ovog se Kurt u grobu okrece ,al ajde.kad posle nje valjda metallica.ja
mene nerviraju oni srpski DJ-evi sto uzme rock i metal pesme pa od njih naprave tehno pesmu.za novu godinu bio u gradu i cujem Smells like teen spirit al sa svim tehno elementima.mislim se u sebi zbog ovog se Kurt u grobu okrece ,al ajde.kad posle nje valjda metallica.ja
ma de se okrece, on bi udario po nekom doom minimalu da se rodio devedesetih, pa stasao sada:)
Sad bi se cepio sačmarom otprilike 
RadoslavZ wrote:Jimi Hendrix Experience - najveci antitalenti u istoriji rock muzike
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
[youtube]76K4ddRIJgE&feature=player_embedded[/youtube]
Treba razluchiti -
1. Neke zene su savrsheni muzicari, pishu super muziku, sviraju/pevaju besprekorno. (Ana Popovic, Kate Bush, The Dresden Dolls...)
2. Neke zene sarmantno urlaju/pomalo falsiraju, ali jednostavno zvuce dobro i bez neke tehnike jer su im pesme remek dela i imaju smisla. (Elastica, Courtney Love, Oruzjem Protivu Otmicara...)
3. Neke jednostavno nisu za to...(vidi gore)
Treba razluchiti -
1. Neke zene su savrsheni muzicari, pishu super muziku, sviraju/pevaju besprekorno. (Ana Popovic, Kate Bush, The Dresden Dolls...)
2. Neke zene sarmantno urlaju/pomalo falsiraju, ali jednostavno zvuce dobro i bez neke tehnike jer su im pesme remek dela i imaju smisla. (Elastica, Courtney Love, Oruzjem Protivu Otmicara...)
3. Neke jednostavno nisu za to...(vidi gore)
Au, pa 'de nadje Oruzjem Protiv Otmicara kao primer kako je kul 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kazem stvar ukusa, ja volim Otmicare, svidjaju mi se vecinom njihove pesme... ali kod ovih Vibratora nema shta da se komentarishe...sve je uzas...Ni teksta, ni melodije ni interesantnog ritma, ni tehnike, nishta. Nemam obicaj da komentarsem recimo metal mjuzu, jer je ne volim i ne razumem, ali kontam da je sve to kvalitetno i da su se navezbali svi ti muzikanti dok nisu snimili te shredove i sl...A ovo - ni truda, ni ideje, samo izgled i kvalitetan spot i kolko tolko produkcija. Ok je i to varijanta ako je u pitanju turbo folk, ali ovo je navodno neki underground?Uncle Moe wrote:Au, pa 'de nadje Oruzjem Protiv Otmicara kao primer kako je kul
Ana Popovic je shit, isto. 
nemanjavelimirovic wrote:(vidi gore)
3 dana sam ja ovo slusao, dok mi ortakinja bila gajbi, muka mi je vise od ovoga
-
Ivan Gawrilovic
el se osecate vrednije kad pljujete druge?
Da, a ponekad utiče na erekciju.Probaj svideće ti se