Šta Ste Modifikovali Na Vašoj Gitari?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta Ste Modifikovali Na Vašoj Gitari?
Cek cek, you did what?
Skinuo si Kreju sunbrust i obukao si ga u olympic white?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
sl0e wrote:Cek cek, you did what?Skinuo si Kreju sunbrust i obukao si ga u olympic white?

- Dersu Uzala
Sto sta fali? Houpfuli ic najtro.
Pa kada tako kažeš.... Da.Cek cek, you did what?Skinuo si Kreju sunbrust i obukao si ga u olympic white?

Šta se zapravo desilo™:
-pre par nedelja (tačnije, pre 3 nedelje) mi puče nešto posred glave, uzeh industrijski fen i skinUh skoro 300 grama sunburst plastike debljine malo preko 1mm.
-pre par dana je Mirko naneo jedan sloj podloge, jedan osnovne boje i (jedva) dva sloja providnog laka. Sve to zajedno iznosi oko 1 femtometar debljine.

Cray, koji je sam po sebi bio malo muljav, je propevao u svim frekvencijama, a pogotovo visokim - bridge je dobio skoro Tele™ ujed. Baš zbog toga ne znam koliko je pametno slično raditi sa gitarama koje su već ustartu malo bistrije/oštrije, a svakako nije pametno raditi ako će se gitara prodavati.

Pa kako drugačije! Sa'ću je iznesem na sunce da malo požuti!Dersu Uzala wrote: Houpfuli ic najtro.

- Dersu Uzala
Na sunce ili pored kamina/vurune/pecnice i slicno. Jos ce i da popuca ako ga tu metes (al istog dana posle nitrovanja/farbanja), pa da vidis kako ce da bude relikovan ko majka Mara. Svaka cas' na cojones, a ne ko ovi neki kmecavci, 'ju, ne diraj mi plastiku'. 

Da, matorancicu, ja nisam smeo ni onu foliju da skinem sa djitre...

- Dersu Uzala
Ti si jedan od onih sto ne skidaju foliju sa daljinca za TV, niti elektrostaticke nalepnice na TV-ju, niti sve one nalepnice po stereo uredjajima kad se frisko otpakuje? 
Ona fora:

Ona fora:

Last edited by Dersu Uzala on 13 May 2011, 19:26, edited 1 time in total.
-
Ja preferiram fulerplasz na mojoj mirkotalasnoj.
Pretty vintage white is pretty,though.

Pretty vintage white is pretty,though.

Ja preferiram fulerplasz na mojoj mirkotalasnoj.![]()

- Guitar_thrill
- MF veteran
prelepo! Bas sam sinoc razmisljao da li vise volim olimpik ili sanbrst!

Bruka izgleda matori. Daj neki info oko tipa laka/farbe i kako koja utice na ton, verujem da ima jos raje koju to zanima... 

Odlično izgleda, a poseban je plus što više nije sunburst. Meni uglavnom sve gitare sa sunburstom izgledaju potpuno bzvz. Nikad nisam kapirao zašto bi iko želeo da ima sunburst gitaru.
- Dersu Uzala
Kristijan wrote:...Nikad nisam kapirao zašto bi iko želeo da ima sunburst gitaru.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja sam gledao i jako mi se svideo...Dersu Uzala wrote:Hebo te Hard Rock Cafe, najgrdja rupa za turiste. Aj vodicemo te tamo kad svratis. Doduse ima i u LA-ju par komada.
Jesi gledao ovaj film? Prilicno je kewl.

ONTOPIC
Lepa je svaka boja gitare...sunburst, bela, crna, crvena, plava, zelena... sve to meni ok. Ispalo je perfektno, mislim da je lak sad bolji no shto je bio, a ako kazes da je i zvuk bolji, onda svaka cast 2x.