Kako je ovo moguće?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Pentatonic

Re: Kako je ovo moguće?

Post by Pentatonic » 13 May 2011, 23:48

Koja bahatost! :grummel_2: Ni blindirani orah ne bih slao preko ovih kurirskih službi.. ::ranting::

miloscale

Post by miloscale » 14 May 2011, 00:54

cccc ovo je strasno stvarno nemogu da verujem

luci

Post by luci » 14 May 2011, 02:32

ako je covek naveo vrednost onda ce dobiti pare, sve to nije bitno, meni nije jasno kako je takva steta nastala, ja upravo AKS-om primam i saljem najmanje dve lomljive posiljke nedlejno, pod limljive podrazumevam daleko lomljivije od gitare sa lepljenim vratom i nikad ni se nista nije desilo.. kuc kuc...

ovo ko zna sta je bilo, i nije mi jasno kako je uopste takva roba isporucena, a mislim da sam na ovom forumu citao vec jednu pricu slicnu, da je covek poslao gitaru i da su mu je polomili, ali ne secam se kako je prica zavrsila...

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 14 May 2011, 11:18

eg303 wrote:
johnny_b_good wrote:Ne znam ni ja, to se ne bi desilo ni da se kombi prevrtao. Nista, sve u svemu ima pravo na odstetu i nek kupi novu gitaru :ziveli:
He, he... Šta misliš da će da mu daju soma evra (ili koliko već realno vredi ova gitara)?
Za slučaj gubitka ili potpunog oštećenja POST EXPRESS pošiljke sa označenom vrednošću korisniku pripada iznos označen na pošiljci uvećan za naplaćenu poštarinu po vrednosti i desetostruki iznos plaćene poštarine za prenos te pošiljke.
Za oštećenje ili umanjenje sadržaja POST EXPRESS pošiljke korisniku pripada iznos u visini utvrđenog ili procenjenog dela oštećenja ili umanjenja sadržaja pošiljke, ali ne veći od iznosa koji bi se isplatio u slučaju gubitka ili potpunog oštećenja pošiljke.

MetalFunk

Post by MetalFunk » 14 May 2011, 12:55

It's a scam.

Hotstepper

Post by Hotstepper » 14 May 2011, 13:16

Ne znam ko je kriv, al mimo ovoga, sa dotichnom kompanijom vishe necu nikad da imam posla...
To obavezno napomenem sad kad dajem oglas za bilo shta, da shaljem (ili da mi shalju) iskljuchivo post expresom.
Da vam ne pricham dozhivljaje sa prodajom pojachala... :palica:

Ave

Post by Ave » 16 May 2011, 18:59

Da nam pricas... :O.o:

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 16 May 2011, 19:22

Ave wrote:Da nam pricas... :O.o:
:1:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 16 May 2011, 19:45

...prodao pojachalo, treba da poshaljem, pogledam na sajtu broj AKS-a,(centrala) nazovem, daju mi broj nekog kurira u NSu, zovem, chovek se ne javlja...
Od 10h do 14h, ne znam koliko sam puta nazvao, jedno 20ak, lik se ne javlja. Meni glupo, rekao sam dechku da cu ujutru poslati, vec doshlo popodne, ja se sa kurirom josh nisam ni chuo.
Nazovem ponovo centralu, oni kazhu, da deshava se, evo ti drugi broj.
Nazovem tog nekog kurira koji mi kazhe "Vidi, sad je pao ovaj sneg, ja stvarno ne mogu stici danas, vec je 15h nazovi me sutra ujutru oko 11h."
Ja nazovem ujutru oko 11h, kazhe mi opet: "Guzhva mu je, danas ne mozhe nikako, al ako bude mogao, javice mi"
Ne javi mi nishta.
Sutra ja opet zovem, uporan, chovek mi kazhe "Pokushacu danas, al ti nishta ne obecavam, javicu ti, daj mi adresu..."
Pre toga sam se naravno chuo 3 puta sa ovim dechkom shto je od mene kupio pojachalo, da mu se izvinjavam, ispadam ja glup, rekao sam da cu poslati a ne shaljem, ovaj me pita dal je sa tim pojachalom sve u redu ili shta, da mu kazhem ako imam problem, ugovorili smo sve u utorak uveche, tad je vec bio petak, subotom nishta ne kupe, samo dostavljaju, pa mu se ja pravdam da ako me ispale opet nema sigurno nishta do ponedeljka (verovatno je mislio da sam neshto sje8ao pa to pokushavam da popravim ili shta, ne znam, ja se kunem da je sve ok al da me zezaju kuriri..)
U taj petak, ja krenuo do drugara, 18h, tek shto sam izashao iz zgrade, otishao mozhda 50m, zvoni mi telefon: "E cao, ja sam ispred, aj mi snesi paket."
??!??!
MOLIM? a gde je nazvacu ti da ti javim kad/shta?

Ja zamolim dostavljacha da me sacheka, vratim se u stan, spustim pojachalo sa sedmog sprata, otelio se, i lik mi josh kazhe: "Pa shto mi nisi rekao da ce ti trebati toliko vremena - ja zhurim !!!"
Tu precutim - izvinim se - i kazhem da mi je hitno, jer eto vec par dana nikako da uspem da poshaljem...
Sutra stigne tom dechku pojachalo, nazove me, zahvali mi shto sam ga tako lepo i pazhljivo upakovao - ja srecan, sve OK.
Medjutim...
Dodje ponedeljak, mene niko ne zove, ja chekam pare.
U sredu, ja nazovem centralu da pitam kako ide to sa placanjem, kad ce mi biti doneshene pare, oni mi kazhu da nazovem kurira.
Lik opet: " U guzhvi je, javi ce mi se"...
I tako jedno 7-8 dana...
Nazovi sutra - danas nikako - guzhva mi - sneg pao jako sporo vozim - ne mogu ja samo zbog tebe da idem na taj kraj Novog Sada i sl..
Ja se vec raspitujem kod burazera shta da radim, lik me zavlachi (stvarno sam mislio, KO KONTROLISHE TE SHOFERE?! Shta ako je baja uzeo moj kesh, otishao na rulet i obrno par krugova i sad nema sa chim da me isplati, pa cheka neku drugu budalu da mu da pare, pa ce mene isplatiti a njega zavlachiti i tako u krug.)
Poslednji put sam ga nazvao i rekao: "Druzhe meni stvarno trebaju te pare, jer mozhesh danas..." - osecam se kao da ga molim - ALO BRE???!!!??! MOJE PARE!!!
I sutra ujutru, lik mi doneo pare, ni izvini shto si chekao, ni nishta, naplatio mi 40din dostavu para...
To je vec bilo 2 nedelje kako sam poslao pojachalo.

I onda mi je kolega sa foruma, Propali Gitarista, isprichao svoju prichu.
Kad sam se njemu preprichao dozhivljaje, on mi je rekao da je on sa drugim kolegom sa foruma (Nemanjom) razmenio neki vishak kablica, cena 1k din, koje mu dostavljach nikad nije ni doneo...
Popunio je neki formular kod njih - trac truc- ali nishta, odustao je, samo 1k din pa nece da se cima...

Moguce da je ovaj moj dostavljach KRETEN - IZUZETAK od drugih, al je njihov zaposlen... od mene vishe nishta sem SIKTER!

Kill surf city

Post by Kill surf city » 16 May 2011, 19:55

Image

Blingo

Post by Blingo » 17 May 2011, 00:15

Hotstepper wrote:...prodao pojachalo, treba da poshaljem, pogledam na sajtu broj AKS-a,(centrala) nazovem, daju mi broj nekog kurira u NSu, zovem, chovek se ne javlja...
Od 10h do 14h, ne znam koliko sam puta nazvao, jedno 20ak, lik se ne javlja. Meni glupo, rekao sam dechku da cu ujutru poslati, vec doshlo popodne, ja se sa kurirom josh nisam ni chuo.
Nazovem ponovo centralu, oni kazhu, da deshava se, evo ti drugi broj.
Nazovem tog nekog kurira koji mi kazhe "Vidi, sad je pao ovaj sneg, ja stvarno ne mogu stici danas, vec je 15h nazovi me sutra ujutru oko 11h."
Ja nazovem ujutru oko 11h, kazhe mi opet: "Guzhva mu je, danas ne mozhe nikako, al ako bude mogao, javice mi"
Ne javi mi nishta.
Sutra ja opet zovem, uporan, chovek mi kazhe "Pokushacu danas, al ti nishta ne obecavam, javicu ti, daj mi adresu..."
Pre toga sam se naravno chuo 3 puta sa ovim dechkom shto je od mene kupio pojachalo, da mu se izvinjavam, ispadam ja glup, rekao sam da cu poslati a ne shaljem, ovaj me pita dal je sa tim pojachalom sve u redu ili shta, da mu kazhem ako imam problem, ugovorili smo sve u utorak uveche, tad je vec bio petak, subotom nishta ne kupe, samo dostavljaju, pa mu se ja pravdam da ako me ispale opet nema sigurno nishta do ponedeljka (verovatno je mislio da sam neshto sje8ao pa to pokushavam da popravim ili shta, ne znam, ja se kunem da je sve ok al da me zezaju kuriri..)
U taj petak, ja krenuo do drugara, 18h, tek shto sam izashao iz zgrade, otishao mozhda 50m, zvoni mi telefon: "E cao, ja sam ispred, aj mi snesi paket."
??!??!
MOLIM? a gde je nazvacu ti da ti javim kad/shta?

Ja zamolim dostavljacha da me sacheka, vratim se u stan, spustim pojachalo sa sedmog sprata, otelio se, i lik mi josh kazhe: "Pa shto mi nisi rekao da ce ti trebati toliko vremena - ja zhurim !!!"
Tu precutim - izvinim se - i kazhem da mi je hitno, jer eto vec par dana nikako da uspem da poshaljem...
Sutra stigne tom dechku pojachalo, nazove me, zahvali mi shto sam ga tako lepo i pazhljivo upakovao - ja srecan, sve OK.
Medjutim...
Dodje ponedeljak, mene niko ne zove, ja chekam pare.
U sredu, ja nazovem centralu da pitam kako ide to sa placanjem, kad ce mi biti doneshene pare, oni mi kazhu da nazovem kurira.
Lik opet: " U guzhvi je, javi ce mi se"...
I tako jedno 7-8 dana...
Nazovi sutra - danas nikako - guzhva mi - sneg pao jako sporo vozim - ne mogu ja samo zbog tebe da idem na taj kraj Novog Sada i sl..
Ja se vec raspitujem kod burazera shta da radim, lik me zavlachi (stvarno sam mislio, KO KONTROLISHE TE SHOFERE?! Shta ako je baja uzeo moj kesh, otishao na rulet i obrno par krugova i sad nema sa chim da me isplati, pa cheka neku drugu budalu da mu da pare, pa ce mene isplatiti a njega zavlachiti i tako u krug.)
Poslednji put sam ga nazvao i rekao: "Druzhe meni stvarno trebaju te pare, jer mozhesh danas..." - osecam se kao da ga molim - ALO BRE???!!!??! MOJE PARE!!!
I sutra ujutru, lik mi doneo pare, ni izvini shto si chekao, ni nishta, naplatio mi 40din dostavu para...
To je vec bilo 2 nedelje kako sam poslao pojachalo.

I onda mi je kolega sa foruma, Propali Gitarista, isprichao svoju prichu.
Kad sam se njemu preprichao dozhivljaje, on mi je rekao da je on sa drugim kolegom sa foruma (Nemanjom) razmenio neki vishak kablica, cena 1k din, koje mu dostavljach nikad nije ni doneo...
Popunio je neki formular kod njih - trac truc- ali nishta, odustao je, samo 1k din pa nece da se cima...

Moguce da je ovaj moj dostavljach KRETEN - IZUZETAK od drugih, al je njihov zaposlen... od mene vishe nishta sem SIKTER!

ISTO, ali I S T O sam se ja jebavao s ovim majmunima u Bg-u! :evil: :evil: :evil:

Od tada, ISKLJUCIVO preferiram PostExpress koji su susta suprotnost ovim supcima! :grummel_2:
Ovi iz PE-a su toliko tacni, da, malte ne, mozes sat da navijes po njima! :bravo:

Kill surf city

Post by Kill surf city » 17 May 2011, 00:26

E, ali kod ovih mozes da placas u evrima. :mrgreen:

Naravno, totalni bojkot. Jednom prilikom sam kupovao komplet lampi za bassmana, pa je covek poslao po njima - njegov izbor. Lik 'nije mogao da pronadje adresu', lol. Lampe sam dobio sutradan, ali mi ne bi palo na pamet da po njima saljem da bih ustekao 200 din.:roll: Naslusao sam se ovakvih prica i pre nego sto sam poceo da ih citam po forumu. :kokice:

Bozha

Post by Bozha » 17 May 2011, 09:45

Blingo wrote:Ovi iz PE-a su toliko tacni, da, malte ne, mozes sat da navijes po njima! :bravo:
:1: Da ne bude da samo pljujemo, PE stvarno radi posao za primer... Na staroj gajbi kes je stizao oko 10h, sada oko 13h. ;)

@Hotstepper, jel vidis sa kakvom gorcinom pises, koliko ti je traumaticno prisecanje na to iskustvo? Svega toga ne bi bilo da su ga tad neki mangupi, koje ti naravno ne poznajes, sacekali u prizemlju :bambi:

http://youtu.be/f-iFvXXzeDE :metal:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 17 May 2011, 09:56

Kill surf city wrote:E, ali kod ovih mozes da placas u evrima. :mrgreen:

Naravno, totalni bojkot. Jednom prilikom sam kupovao komplet lampi za bassmana, pa je covek poslao po njima - njegov izbor. Lik 'nije mogao da pronadje adresu', lol. Lampe sam dobio sutradan, ali mi ne bi palo na pamet da po njima saljem da bih ustekao 200 din.:roll: Naslusao sam se ovakvih prica i pre nego sto sam poceo da ih citam po forumu. :kokice:
KAKO ushtekao? Pa PE je i jeftiniji...

Blingo

Post by Blingo » 17 May 2011, 10:01

^

Verovatno je mislio zbog razlike evro-dinar... ;)

Post Reply