Gde ste ljudi, long time no type. U tu cast, da vam predstavim svoj bend, koji ce u istoriji rokenrola ostati upamcen (o, da ) kao Foreplay. Bend je nastao u martu 2010 godine, i cinili su ga moja malenkost aka Lazica, Toma, Toske i Lukica. Posle pokusaja sa various basistima, u maju 2010. pridruzio nam se Rajca. Krenuli smo sa nekim hard rockom i obradama, ali nam je stil krenuo u malo alternativnijem pravcu kada smo poceli sa autorskim pesmama. Usledile su svirke na letnjoj pozornici (koje se bend nerado seca), na Hitu 202ke, gde je bend prosao u polufinale (i jos uvek ne znamo kada ce da se odrzi), i 2 humanitarne svirke: u niskom SKC-u (gde smo bili predgrupa Procesu i Gospodin Pinokiu) i u klubu Feedback. Prikupljao se novac za rekonstrukciju gimnazije u Kraljevu. Enough talk, evo vam snimci pa suite yourself.
Autorske:
Niste losi, gitare su vrlo dobre, basista i bubnjar su na nivou da prate vas dvojicu. Jedino pevaca ne cujem dobro, ali mi se cini da bi mogao malo da poradi na dikciji engleskog, a i nije neki specijalac od pevaca, barem po onome sto ja cujem.
U svakom slucaju svaka cast sto radite autorske stvari.