BLADE Texas Custom 20
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: BLADE Texas Custom 20
E jel ti ne bi bio problem da napises koliko si platio taj blade, posto sam i sam zainteresovan da kupim jednu, ako je cena odgovarajuca, tj. da mogu nekako da skupim kintu.
- Rocket Roll
Jimmy će biti opravdano odsutan neko vreme, mislim. Dok se on ne javi - cena je bila oko soma evra. U Austriji. Računaj na soma i trista, ako si iz Srbije.
- Jimmy Henderson
Evo sad uvatim vremena . pakujem se , sutra idem na put .
Namerno se nisam hteo da napisem koliko sam je platio
Cekao sam da se netko javi .
Gitara me kostala tacno 970 evra . u radnji su se odrekli marze. valjda su se sazalili koliko sam cekao..........
preptostavljam da je marza oko 70 -100 evra.
ako imas nekoga u Svajcarskoj pa da ti je donese . veruj mi, itekako se isplati.
nadam se da cu do nedelje staviti drugi video fajl pa da se cuje kako blade zvuci na tri razlicita pojacala.
iskreni pozdrav !
Namerno se nisam hteo da napisem koliko sam je platio
Cekao sam da se netko javi .
Gitara me kostala tacno 970 evra . u radnji su se odrekli marze. valjda su se sazalili koliko sam cekao..........
preptostavljam da je marza oko 70 -100 evra.
ako imas nekoga u Svajcarskoj pa da ti je donese . veruj mi, itekako se isplati.
nadam se da cu do nedelje staviti drugi video fajl pa da se cuje kako blade zvuci na tri razlicita pojacala.
iskreni pozdrav !
BLADE gitare uopshte nisu za podcenjivanje...shta vishe ..meni bolje rade i leze od fendera...raspitaj se o BLADE AUSTIN seriji...gitara je mnogo ozbiljna ,,kao i cena 1500e..ali ima u bridge-u hum(koja je po meni dobotna kombinacija S-S-H)...tako da sve priche oko fendera padaju u vodu ...onome ko jednom proba BLADE gitaru....SVAKA CHAST NA IZBORU GITARE!!!
- Jimmy Henderson
Hvala ! i veruj mi , neizmerno uzivam .............
i da vam nesto ispricam .......... da ne poverujete....
danas navratih u novo otvorenu radnju .......
onaj gitarista je bas isprobavao Blekija , u radnju su bila jos cetvorica , jedan od njih basista odlicnog austrijskog
bluz benda "Bluesbreakers" . zatim gitarista uzme Fendera standarda ... ovi slusaju i komentiraju........
zatim zamolim kolegu od gitariste da ubaci ovaj video da pogleda video snimku kako gitarista isprobava moju gitaru...
Nakon prvih taktova svi su se sjatili pred kompjutor i slusali i onda komentar " pa koja je to gitara ?" uuu sta zvuci " ..
"imas li takvu u radnji da probamo?" bio sam ponosan na svoj izbor..............
ALI , nikad ne bih saznao za nju da nije bilo Rockett Rolla !
Hej Rockett ? de oces da ti napisem po Beogradu
Rockett is God !
i da vam nesto ispricam .......... da ne poverujete....
danas navratih u novo otvorenu radnju .......
onaj gitarista je bas isprobavao Blekija , u radnju su bila jos cetvorica , jedan od njih basista odlicnog austrijskog
bluz benda "Bluesbreakers" . zatim gitarista uzme Fendera standarda ... ovi slusaju i komentiraju........
zatim zamolim kolegu od gitariste da ubaci ovaj video da pogleda video snimku kako gitarista isprobava moju gitaru...
Nakon prvih taktova svi su se sjatili pred kompjutor i slusali i onda komentar " pa koja je to gitara ?" uuu sta zvuci " ..
"imas li takvu u radnji da probamo?" bio sam ponosan na svoj izbor..............
ALI , nikad ne bih saznao za nju da nije bilo Rockett Rolla !
Hej Rockett ? de oces da ti napisem po Beogradu
Rockett is God !

- JloveGuitar
Hajde covece, ako imas vremena prikaci to video umro sam cekajki 

Nesta sam trazio na sajtu Artista (u Sarajevu), pa reko' i da pogledam cijene Blade gitara...
Vidio sam recimo da Blade Delta Standard kosta oko 430e, Blade Texas Classic TC-1 oko 400e, Blade Texas Standard Pro oko 480e...
Zanima me kakvi su ovi "jeftiniji" modeli? (jeftiniji od ovog o kome ovdje pricamo)
Vidio sam recimo da Blade Delta Standard kosta oko 430e, Blade Texas Classic TC-1 oko 400e, Blade Texas Standard Pro oko 480e...
Zanima me kakvi su ovi "jeftiniji" modeli? (jeftiniji od ovog o kome ovdje pricamo)
Evo da vidite i cujete Jimmy-jevog Blade-a , zvuci super a i ovaj lik zna sta radi

Pozz
- Jimmy Henderson
Hvala Criticalu !
Nego , u celoj toj guzvi potpuno sam zaboravio da stavim rucicu tremola , pa da cujete
kako radi i zvuci taj Falcon tremolo . nadam se da ce i to doci na red.
Dakle , kao sta sam i obecao , video fajl je tu.
jucer sam sa tim gitaristom imao poduzi razgovor o svemu , i na kraju sam ga zamolio
da mi pokaze kako ide Tockov "bluz u parku"
moram mu doneti snimak , pa ce ga probati "skinuti" .veselim se tome da modu nauciti i "odsvirati"
meni licno jedan od najpotresnijih bluz stvari koje sam ikad cuo.
taj Tockov bluz mi para i cepa srce do boli da zaplacem............pa de je jos i zajdi , zajdi.............
primetili ste cesto spominjem "tocak ce da mi padne ko tavce na gravce"
lep pozdrav !
Nego , u celoj toj guzvi potpuno sam zaboravio da stavim rucicu tremola , pa da cujete
kako radi i zvuci taj Falcon tremolo . nadam se da ce i to doci na red.
Dakle , kao sta sam i obecao , video fajl je tu.
jucer sam sa tim gitaristom imao poduzi razgovor o svemu , i na kraju sam ga zamolio
da mi pokaze kako ide Tockov "bluz u parku"
moram mu doneti snimak , pa ce ga probati "skinuti" .veselim se tome da modu nauciti i "odsvirati"
meni licno jedan od najpotresnijih bluz stvari koje sam ikad cuo.
taj Tockov bluz mi para i cepa srce do boli da zaplacem............pa de je jos i zajdi , zajdi.............
primetili ste cesto spominjem "tocak ce da mi padne ko tavce na gravce"

lep pozdrav !
Slazem se... Meni je to jedna od najboljih pesama koje sam ikad cuo.Jimmy Henderson wrote:Tockov "bluz u parku"
meni licno jedan od najpotresnijih bluz stvari koje sam ikad cuo
Ja je sviram vec duze vreme ali posle min-min i po sviranja uvek predje u improvizaciju pa je nikad nisam naucio redovno.
Jako dobra pesma i jako dobar gitarista.
"bluz u parku" dobra stvar,ali samo ona verzija gde Najda(moj drugar) peva.A da vidite kako on svira gitaru
- Jimmy Henderson
da ne otvaram novu temu zbog jednog pitanja , pa bi sad kratko bio off.
zanima me , da li je tacno da je Tocak uvek i samo uvek svirao na Marsalu ?
na you tube se vidi njegov Marsal . o kojem je modelu rec ?
eto samo toliko . hvala
na you tube se vidi njegov Marsal . o kojem je modelu rec ?
eto samo toliko . hvala
- Rocket Roll
Ne.Jimmy Henderson wrote:da ne otvaram novu temu zbog jednog pitanja , pa bi sad kratko bio off.
Jimmy Henderson wrote:na you tube se vidi njegov Marsal . o kojem je modelu rec ?
Koji tačno YouTube snimak? Točak ih ima dva, trenutno: JCM 900 Dual Reverb glavu i JCM 800 Lead Series 4211 combo.
- Jimmy Henderson
Mislim na onaj kucni snimak gde Tocak svira udobno zavaljen - Savu .
u pozadini se vidi to pojacalo.
Nego , momci koji imaju odlican sluh mogu li mi reci da li je Tocak to odsvirao kroz neki efekat
ili je jednostavno namerno "rastimao" gitaru ?
nista ne zvuci kako treba , ali ZAISTA zvuci kako treba . Tocak je Tocak . sta vise reci........
Danas je kod gitariste u radnju dosao jedan momak sa gitarom koja se radi u Australiji - marka ASHTON .
dosao je na setovanje. gitara je strat , ali drugacijeg tela , uski i kratki headstock , crni SSH pikapovi ,
knobovi ko telekaster. nisam cuo kako zvuci.
u pozadini se vidi to pojacalo.
Nego , momci koji imaju odlican sluh mogu li mi reci da li je Tocak to odsvirao kroz neki efekat
ili je jednostavno namerno "rastimao" gitaru ?
nista ne zvuci kako treba , ali ZAISTA zvuci kako treba . Tocak je Tocak . sta vise reci........
Danas je kod gitariste u radnju dosao jedan momak sa gitarom koja se radi u Australiji - marka ASHTON .
dosao je na setovanje. gitara je strat , ali drugacijeg tela , uski i kratki headstock , crni SSH pikapovi ,
knobovi ko telekaster. nisam cuo kako zvuci.
- Jimmy Henderson
ej Dusane , a gde to mozemo cuti da Najda peva bluz u parku i svira ?