Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
ribizla u pizdu materinu

Pa od kad ti sviraš gitaru? Nemoj mi reći da nemaš kompresor?
to je jedan od najbitnijih efekata u lancu svakog gitariste, jeste da ubija dinamiku, ali zato nicemu ne sluzi
majtimika wrote:to je jedan od najbitnijih efekata u lancu svakog gitariste, jeste da ubija dinamiku, ali zato nicemu ne sluzi
kao i na vecini tema ovde, progovorilo je visedecenijsko muzicko-sviracko iskustvo clanova
-
nenadnenad
i to je stvarno uspeh sa obzirom na to da dosta clanova nema vise decenijsko zivotno iskustvo..al to je vec kvantna mehanika.
A ti se opet, kao i na vecini tema ovde, pravis stariji, iskusniji i nabrijaniji gitarista od svih? 
i proradili su stari kompleksisinisake wrote:A ti se opet, kao i na vecini tema ovde, pravis stariji, iskusniji i nabrijaniji gitarista od svih?
i proradili su stari kompleksi
smorivshi i nemajuci sta pametno ovde da procitam, otisao sam da spavam
Mene samo zanima da li Majti ovaj kompresor stavlja pre ili posle vaha...
- Dersu Uzala
Kompresor i nije za svakoga. Ako ti je zvuk baziran na nekom middle-groundu, ako gotivis srednje (svi vi koji se lozite na Stradze i twang) tu ti kompresor ne treba. Zadatk kompresora je da radi u extremnim rezimima. Sviras rifove dole dubooko, soliras solaze ili pravis pasaze gore visooko. Posto su visoki tonovi uhu glasniji od niskih zbog prirode prostiranja zvuka, visoki se malo ustje a niski malo bustuju, voila kompresija. To uglavnom koriste mjetal ili instrumentalni muzicari, sa malo koNpleksijim muzickim sadrzajem. 
- Hotstepper
U jeeee Dersu, opet ti zaribao skroll?
Majti, jedino shto je tezhak za noshenje, kontam da nije bash praktichan da ga svaki dan vuchesh na probe...
Majti, jedino shto je tezhak za noshenje, kontam da nije bash praktichan da ga svaki dan vuchesh na probe...
- Dersu Uzala
Ne kapiram ovo za scroll? 
Mislis sto su se ovi gore podzapali? Ne'am ja nikake veze sa tim. Ni tako ni dotako.
Mislis sto su se ovi gore podzapali? Ne'am ja nikake veze sa tim. Ni tako ni dotako.
- Hotstepper
Ma jok, nego je ovo nov Majtijev kompresor o kom je rechmajtimika wrote:![]()