Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa
Jeste.
Ja kad sam video oglas teško mi je bilo da poverujem da je neko ''izašao na tržište'' sa ovako napravljenom spravom. 

- LifelessDead
Rece covek da cena nece biti veca od 1200, za te pare ni ne moze bolje 

vi probali?
ovo pojacalo je vec neko vreme na oglasima i za cenu od 350 mislim da je dobro ako je ispravno
http://www.kupujemprodajem.com/Prodajem ... id=2325223
dali je neko imao LICNA iskustva sa tim modelom ili slicnim.
Cuo sam da umeju da poblesave i da im otkaze DSP ili neki "gremlin" kvar da ume da ih snadje.
hvala svima na odgovoru.
http://www.kupujemprodajem.com/Prodajem ... id=2325223
dali je neko imao LICNA iskustva sa tim modelom ili slicnim.
Cuo sam da umeju da poblesave i da im otkaze DSP ili neki "gremlin" kvar da ume da ih snadje.
hvala svima na odgovoru.
Ako se pokvari, popravlja ga i vraća ga

haha druze ja verovatno nisam bio ziv kada je ta gitara napravljena ili sam bio veoma maliHaralampije wrote:a koliko si je platio?Vukica wrote:e da je to uradjeno kao na toj gitari svirao bi ja jos tu gitaruali nije ali svejedno gitara je bila fenomenalna a to je zaista bilo ocajno uradjeno i sta vise odvratno je izgledalo ..

Pa čija je gitara zaboga?
Meni se sve cini...

Sa vama ljudima se ne vredi raspravljati vec sam rekao bila je kod mene vise nije moja! dao sam je jer se raspalassmc wrote:Pa čija je gitara zaboga?
kolko je bilo lepo spojeno telo sa vratom .. Ja je kupovao nisam jer nisam svirao gitaru u 3 mesecu svoj zivota ...
ne izlazim vise na ovaj forum

A mi se taman navikli na tvoja lupetanjaVukica wrote:Sa vama ljudima se ne vredi raspravljati vec sam rekao bila je kod mene vise nije moja! dao sam je jer se raspalassmc wrote:Pa čija je gitara zaboga?
kolko je bilo lepo spojeno telo sa vratom .. Ja je kupovao nisam jer nisam svirao gitaru u 3 mesecu svoj zivota ...
ne izlazim vise na ovaj forum

- Hotstepper
PitaOdJabuke --->

http://www.kupujemprodajem.com/Gitara-J ... id=1729178
MIJ Oko 300 evra na nekim stranim sajtovima...
Ovo ne bi trebalo da se propusti...
MIJ Oko 300 evra na nekim stranim sajtovima...
Ovo ne bi trebalo da se propusti...
- Dersu Uzala
Ja sam, ovaj ja sam vidjao razne gitare. Neke ruske recimo, sjajne gitare. Jednoj je puko vrat doduse, a slicna je bila fora ko ova. Knock-off Ibaneza. JEM-valjda, oni matori. Crna gitara, ljubicaste lijane. Ili bese zelene. Super je bila, ali joj puko vrat posle nekog vremena. Ne znam kako, mozda sam ga i ja nekako jel, sjebo. Ali prodala se, na vidjeno. Vidjao sam i bolje, a i mnogo bolje. Racunam, kad mogu Rusi, mogu i Svabe. Meni ovako iz aviona ova gore 'inkriminisana' gitara izgleda ok, samo nije moj fazon.