Inače tekst je veoma jednostavan, napisan je pre jedno god. dana.
Volela bih da čujem vaša mišljenja.
Inaće preferiram neki bluz, kantri stil, što god zapadne.
Da snimim ovo pomogao mi je jedan drugar moga caleta, tako da je on i svirao solo, a ja sam svirala riff, koliji se ponavlja kroz celu pesmu i napisala tekst, takodje i otpevala...
Da, moglo je sve to da se uradi bolje, ali eto tako je ispalo na brzinu.
Inace sam iz Panceva. Hvala vam na komentarima!
Fantastican glas, meni se jako svidja Isto kao i prethodni komentari, jedina zamerka za slajd, da je za nijansu tisi bio, cini mi se da bi bolje bilo.. Koliko godina imas?
Wook wrote:Fantastican glas, meni se jako svidja Isto kao i prethodni komentari, jedina zamerka za slajd, da je za nijansu tisi bio, cini mi se da bi bolje bilo.. Koliko godina imas?
marinamiksha wrote:Da snimim ovo pomogao mi je jedan drugar moga caleta, tako da je on i svirao solo, a ja sam svirala riff, koliji se ponavlja kroz celu pesmu i napisala tekst, takodje i otpevala...
Ma ne pitam to.. nego u kom programu.. kako bubanj i bas.. MIDI ili uzivo... ko ti radio miks... relativno fina produkcija... zato pitam. Prateci... efekti.. i to.. tehnicku stranu prodzekta.. ya know
marinamiksha wrote:Inace sam iz Panceva. Hvala vam na komentarima!
E, jbga... da si blize, pa da te ukradnem.. i stavim na skrovito mesto koje samo ja da znam i da sviras samnom (ili ja sa tobom..) ili u krajnjem slucaju da zasadim polje pamuka i zajedno sviramo... ovako.. daleko si... steta.. :'(
P.S. gledao sam i ostale tvoje klipove... imas thumb up od mene!!!
marinamiksha wrote:Da snimim ovo pomogao mi je jedan drugar moga caleta, tako da je on i svirao solo, a ja sam svirala riff, koliji se ponavlja kroz celu pesmu i napisala tekst, takodje i otpevala...
Ma ne pitam to.. nego u kom programu.. kako bubanj i bas.. MIDI ili uzivo... ko ti radio miks... relativno fina produkcija... zato pitam. Prateci... efekti.. i to.. tehnicku stranu prodzekta.. ya know
marinamiksha wrote:Inace sam iz Panceva. Hvala vam na komentarima!
E, jbga... da si blize, pa da te ukradnem.. i stavim na skrovito mesto koje samo ja da znam i da sviras samnom (ili ja sa tobom..) ili u krajnjem slucaju da zasadim polje pamuka i zajedno sviramo... ovako.. daleko si... steta.. :'(
P.S. gledao sam i ostale tvoje klipove... imas thumb up od mene!!!
Kad bi mi rekli da sam imao sestru koja je po rođenju nestala i da su je kasnije pronašli voleo bih da si to ti , sve pohvale i samo nastavi da ostavljaš osmehe na licima!