Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nikolic025
Re: Kupovina opreme preko oglasa
http://www.kupujemprodajem.com/fender-d ... ter_id=140
Ljudi,jel ovo bas fender?Mislim,to je Konga,radnja,pa bi trebalo da jeste,ali mi je mnogo jeftino nesto,ali mi deluje ovako malo tanje,pa reko da nemaju neke niskobudzetne varijante...Bas cu da pitam Baneta kad ga vidim,da ga ne cimam na telefon za gluposti...A ako je kvalitetna,opet je malo love,kad je Stagg za akustaru oko 25e,a nista specijalno...
Ljudi,jel ovo bas fender?Mislim,to je Konga,radnja,pa bi trebalo da jeste,ali mi je mnogo jeftino nesto,ali mi deluje ovako malo tanje,pa reko da nemaju neke niskobudzetne varijante...Bas cu da pitam Baneta kad ga vidim,da ga ne cimam na telefon za gluposti...A ako je kvalitetna,opet je malo love,kad je Stagg za akustaru oko 25e,a nista specijalno...
- Hotstepper
Vidi, sve je to made in PRC, a sve im je jedno chija ce slovca da udare preko... ako je to tebi bitno, onda da, to jeste Fender, koliko god da je to moguce, to je samo charapa za gitaru.
- DJ_MY_SOUL
Kada sam kupio bass u mitrosu (Fender jazz bass) morao sam da kupim i gig bag. Problem je sledeci toliko je nekvalitetna i nezna i lomljiva da nemam reci. Izdrzala mi je 2 ulaska u auto i skroz se raspalo ono za nosenje na ledjima, tako da mi je bukvalno ostala samo drska ;s Dok sa druge strane imam no name kinesku koju vec 3 godine koristim i nista joj ne fali. Fenderov gig bag? neka hvala vise! 
http://common2.csnimages.com/lf/1/hash/ ... ig+Bag.jpg

http://common2.csnimages.com/lf/1/hash/ ... ig+Bag.jpg
- Hotstepper
Ja sam svog MIM dobio u ovom i skroz je ok, chvrst, neprokishnjava...

meh
CP serija zasluzuje da se nosi u boljem gigbagu od tog
ili u koferu
ili u koferu
GEWA.Imam je vec 4 godine...
- Haralampije
GEWA je keva.Margos wrote:GEWA.Imam je vec 4 godine...

Imam jedan softcase za akustaru.
Ovakav

- LifelessDead
kad smo vec kod Gewa(e) i kofera i begova jel zna neko jel valja cemu ovaj za LP http://www.mitrosmusic.com/proizvod/674 ... ses-Black/ ili ako ima neko da mi kaze gde moze da se nadje dobar kofer za LP do 100eur. Ja sam gledao Gibsonove u Mitrosu medjutim na sajtu nema nista, samo za akusticne i SG. Stvarno mi treba kofer hitno, drzim bre na ormanu LP i stalno sam istripovan da ce nesto da mu se desi
Za strat imam neki beg i to mi je dovoljno ali LP je ipak mnogo osetljiviji na prelome i udarce.

- Hotstepper
E jbg... znam. Al tu se vracamo na ono staro srpsko pravilo... uvek imam na shta cu radje da dam pare...Milanares wrote:meh
ili u koferu

Ja imam neki Stagg softcase, kofer je, spolja je platno (solidno) a iznutra normalan kofer. Nije cvrsto kao standardan kofer ali nije ni lose, a mnogo je lakse. Ima i kaiseve za na ramena i tako... Ja imam za bas a sigurno postoji i za gitaru. Ja zadovoljan
- mislim_stvarno
Ja sam dobio jackson deluxe gigbag sa gitarom (kosta oko 50e), i izgleda fenomenalno, debeo, cvrst, unutra oblozen onim plisem ili cime, ali, spolja je popucao po savovima na ivici posle 6 meseci, sheise obicno. Isto mu se i one zabice na kaisevima raspadale na ramenima...
Stagg gigbag, nije toliko luksuzan, oko 2k je bio, vec nekih 5 godina, jos je kao nov, jedino sto nema nikakvu zastitu za gitaru, osim zastite od ogrebotina...
nego, back on topic, crni nemanja velimirovicu, opet prodajes gitaru...
thrille, eno ga tvoj bivsi strat na oglasima ako hoces da ga otkupis

nego, back on topic, crni nemanja velimirovicu, opet prodajes gitaru...

- Guitar_thrill
- MF veteran
video sam, video sam, sta reci....iskreno, pre neki dan sam skontao da Nemanja nema jazzmastera, i tada mi je vec sve bilo jasno 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nemam jazzmaster, ali mozda se situacija drugacije odvije pa ostane i strat....jos cemo videti, nek stoji na oglasima zasad

+1 za gewu, stvarno su super za te pare...
J**'li vas oglasi opet gasujem

J**'li vas oglasi opet gasujem

E Nemanja a jesi li probao negde Jazzmastera, jel ovi slepci uvoze vise nesto od toga ili imas drugu varijantu?