@Dweez
Ne znam na koje mislis konkretno. Anyway, razni ljudi razne cudi, pa tako i razne gitare za razne ljude. Za svakog se nadje ponesto drugim recima.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Svirao sam ih verovatno 99% okacenih tamo na mom fotobaketu. Sve ih pravi nas drugar koji ih onda donosi kod mene ili ja odem u radionicu. Neke su bile i moje, neke jos uvek jesu. Puno je tu proslo gitara. Stotine?Rax13 wrote:Da ih je nasao stvarno, sada bi ih svirao verovatno, a slike su sa neta probably...dweezil wrote:@Dersu gde nalazis ovaj takve krasotice od gitara, ne racunajuci onog zutog strata, ona pre Porschea mi izaziva zgaravicu i zelju da bacim peglu posle 2 sec gledanjaa ova zadnja Misirac Signature
Ostro oko iskusna lisca.oboss wrote:i to ne da je flame neg je iz komada flame .
Roger that, skontah posle malo guglanja u cemu je razlika konkretnije, nisam imao tacnu predstavu pre.Dersu Uzala wrote:Top je od flame maple (quilted je nesto drugo) a telo je od honduras mahagonija.
Preselite se drugar i ti u Serbiju, sve ce vam biti obezbedjenoDersu Uzala wrote:Svirao sam ih verovatno 99% okacenih tamo na mom fotobaketu. Sve ih pravi nas drugar koji ih onda donosi kod mene ili ja odem u radionicu. Neke su bile i moje, neke jos uvek jesu. Puno je tu proslo gitara. Stotine?Rax13 wrote:Da ih je nasao stvarno, sada bi ih svirao verovatno, a slike su sa neta probably...dweezil wrote:@Dersu gde nalazis ovaj takve krasotice od gitara, ne racunajuci onog zutog strata, ona pre Porschea mi izaziva zgaravicu i zelju da bacim peglu posle 2 sec gledanjaa ova zadnja Misirac Signature
I guess I'm a lucky bastard.
Trebalo bi.dweezil wrote:treba da se otvori nova tema "Oprema koju ne zelite da imate"
Ne moras da prodas kucu, zaradis za kartu i motelcic (ima bas tu na plazi za omladinu sirom sveta, delis sobu sa frajerima iz celog sveta, curice su next door doduse, ne moze zajednoRax13 wrote:@Dersu LA fotke: mojne vise, prodacu kucu sutra
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest