Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Dersu shta mislish o orahu, wallnut-u jelte, za top? Neshto me ove share koa-e podsetishe i na orah, chini mi se da sam gotovo identichne video na djitri Holdsworth-ovoj, Carvin Fatboy HF2.
- Hotstepper
I mene.Cortex wrote:... Neshto me ove share koa-e podsetishe i na orah...
Mada, meni oraJ mozhda i lepshi (tamni je, vishe podseca na mahagoni)...
Da strava je, neshto gledam kad budem radio svoju custom gitaru
da stavim oraj kao top. Razmishljao sam i o varijanti chambered alder body, set in alder neck, ebony fingerboard.
Alder kazhu da se ne koristi za neck jer nema dovoljnu chvrstinu (s druge strane chini da gitara tezhi manje), s druge strane, Carvin ima to u standardnoj ponudi, a i chika Allan-ove djitre su u toj kombinaciji pa neshto ne verujem da ne mozhe da se izvede. Nije sad da jurim njegov ton, vec eto chisto budi recheno.

Alder kazhu da se ne koristi za neck jer nema dovoljnu chvrstinu (s druge strane chini da gitara tezhi manje), s druge strane, Carvin ima to u standardnoj ponudi, a i chika Allan-ove djitre su u toj kombinaciji pa neshto ne verujem da ne mozhe da se izvede. Nije sad da jurim njegov ton, vec eto chisto budi recheno.
- Haralampije
Pffff.....pa kud ces lepse smrti.Dersu Uzala wrote:You're game?
She'll be glad to hear it, for sure. Koja zena ne voli 'izazivaca' za titulu najveceg stud-a, da ne kazem 'pastuva'?
Samo, pripazi se. Njena atleCka forma nije za poCenjivanje. She could kill you...with sex.

O bozhe. Osecam se kao da sam na pauzi radnika na gradilishtu.
- mislim_stvarno
daj bre, nauci te djevojcice bar jedan akord, ovako kvare uzitakDersu Uzala wrote: Kad se preselis na zapad, cesto te 'mala' smara sa zadnjeg sedista tvoga auta. Ovo ti je 'mala'. Znam, rugoba je, ima kod nas '100 puta lepsih zena'.
Ta ista 'mala', u fazonu 'ostavi gitare jeb'le te gitare'.
![]()

- Haralampije
STa ce joj to u zivotu. 

Ideja je odlična a ako kažeš da i radi kako treba onda je dodatni plusDersu Uzala wrote:
Mala krizaljka, zagonetka a bogami i ukrstene reci, ovo je samo za graditelje (Miku, Nikolu, oBossa, duboko se izvinjavam svima koje izostavih). Naravoucenije, ne moras da satanizujes gitaru da bi odradio akust'ku varijantu. Zvucni otvor ide sa strane, mesto ozgo. Da vidis, radi. A stedi i kucni budzet.

Ako se ne varam negde sam već video kompletiranu gitaru sa ovom otvorima na boku, možda si je baš ti i postavio, bilo je odavno pa sam zaboravio. Ako imaš neku takvu sliku molim te postavi je, vrlo me ovo zainteresovalo. Da li je zbog ovakvih otvora smanjen problem sa mikrofonijom koju umeju da izazovu gitare sa komorama?
Ako malo davim sa pitanjima izvini, ali željan sam da naučim nešto novo a ovo je dobra prilika pošto imam neke planove...

to je pravi majstor, odma ga zainteresuješ 

- Dersu Uzala
Cortex wrote:Dersu shta mislish o orahu, wallnut-u jelte, za top? Neshto me ove share koa-e podsetishe i na orah, chini mi se da sam gotovo identichne video na djitri Holdsworth-ovoj, Carvin Fatboy HF2.

- Dersu Uzala
Imam, pogledacu. Spavam sad.NikolaNis wrote:
Ako malo davim sa pitanjima izvini, ali željan sam da naučim nešto novo a ovo je dobra prilika pošto imam neke planove...
- Haralampije
Poteg'o sam veze u FBI-ju,Dersu Chaz Bautzer,trenutni frajer moje male Lindzi mora da nestane
- Dersu Uzala
Dude, she's old news anyway. Bile su neke promene u medjuvremenu.

Tezak je ovaj gastarbajterski zivot.

Tezak je ovaj gastarbajterski zivot.
- Haralampije
Dobro ajd kad izgustiram malu moze ova u ovom crnom topicu....nego jesu ovo tone box scull crusheri,ove lobanjice?