Pojacalo za elektricnu
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Pojacalo za elektricnu
Uzmi ti ipak neki jeftiniji Mesa Boogie. Za pocetak. Pa posle vidi. 

Njah, pazi, kul je to pojacalce, ali je za nekoga ko zna sta hoce, a treba mu nesto malo za po kuci.umart wrote:ja idem na kontru.laney cub 10.
Ima li neka Mesa za 100-150 evrica, uzecu ja rado?Dersu Uzala wrote:Uzmi ti ipak neki jeftiniji Mesa Boogie. Za pocetak. Pa posle vidi.

dva dana po bar 4 sahata plus jedna manje-vise sva noc.sabijanje za te pare,vox-y pojacalo za sve pare.izrada je i vise nego korektna,ni u snu nisam sanjao da ce biti tako posle par pogledanih tih manjih kineskih lampasa.po meni,bolje odlican klin i kranc nego osrednji klin kranc i high-gain,jedna dobra pedala i imas i odlican high gain dok ovo ostaje osrednje sta god mu radio.laney poprilicno brzo ulazi u break-up,pa i clean i kranc imas na poprilicno niskkim nivoima pojacanja sto je idealno za kucu.majtimika wrote:jesi li ti probao taj laney
- mislim_stvarno
Tenji wrote:Ima li neka Mesa za 100-150 evrica, uzecu ja rado?Dersu Uzala wrote:Uzmi ti ipak neki jeftiniji Mesa Boogie. Za pocetak. Pa posle vidi.![]()
Ajd, moze i do 350...
![]()

evo ja dajem svoju gitaru i pojacalo (500e)

umart wrote:dva dana po bar 4 sahata plus jedna manje-vise sva noc.sabijanje za te pare,vox-y pojacalo za sve pare.izrada je i vise nego korektna,ni u snu nisam sanjao da ce biti tako posle par pogledanih tih manjih kineskih lampasa.po meni,bolje odlican klin i kranc nego osrednji klin kranc i high-gain,jedna dobra pedala i imas i odlican high gain dok ovo ostaje osrednje sta god mu radio.laney poprilicno brzo ulazi u break-up,pa i clean i kranc imas na poprilicno niskkim nivoima pojacanja sto je idealno za kucu.majtimika wrote:jesi li ti probao taj laney
neznam meni je njesra
- Dersu Uzala
Komplikovano je to za naseg coveka koji vise voli pojacala koja izgledaju kao retro shporet na kom je nana kuvala kacamak, nego laboratorijska tehnika ili komandni pult sa SS (Starship) Enterprise.Haralampije wrote: za kucu dovoljno.

- Haralampije
Ne znam..al kad vidim ovo drvo na Mesi,odmah se setim dedinog radija-Tesla(inace jos sljaka pefektno...mislim radio,deda je davno umro)
Ma ja bi' ovo uzeo,makar mi i ne radilo,stavim milje gore....milina za oko.
Ma ja bi' ovo uzeo,makar mi i ne radilo,stavim milje gore....milina za oko.

Opet ode tema u k...c po ko zna koji put. Treba da napravimo temu sa nazivom "kenjanje o svemu i svacemu".
Prvo, audio, zamalo da se udavim zbog tebe.
Drugo: A sta bi sa Fender Mustang I? Zna li iko ista o njemu?
Trece: Sta konkretno treba da se gleda? Koliko efekata ima?
P.s. Razmisljam i o Rolandu. Nekako je previse kockast
Drugo: A sta bi sa Fender Mustang I? Zna li iko ista o njemu?
Trece: Sta konkretno treba da se gleda? Koliko efekata ima?
P.s. Razmisljam i o Rolandu. Nekako je previse kockast

- Dersu Uzala
Naprotiv, ovima iz Rolanda uopste nije izgledao kockast, pa otuda i naziv 'Cube'.
Uzmi sve sto ti zivot pruza, jer danas si cvet, sutra uvela ruza.
Uzmi sve sto ti zivot pruza, jer danas si cvet, sutra uvela ruza.
A sta se konkretno gleda na pojacalu? Sta govori o tome koliko je neko pojacalo dobro?
- Dersu Uzala
Ako te bas stvarno zanima, mrezni trafo prvo. 

E, al' si mi objasnio 
A drugo?

A drugo?
- johnny_b_good
Audio wrote:Opet ode tema u k...c po ko zna koji put. Treba da napravimo temu sa nazivom "kenjanje o svemu i svacemu".