Uzgred, dok ti izgustiras prvu varijantu bice vec neka treca. Nema se vremena, nema se vremena, mora to brze. Jen-dva-tri next. Sta bi ti, da se drzite za ruke?
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Oprema Koju Nemate
Yup.
Uzgred, dok ti izgustiras prvu varijantu bice vec neka treca. Nema se vremena, nema se vremena, mora to brze. Jen-dva-tri next. Sta bi ti, da se drzite za ruke?
- Haralampije
Dobro ajde de,moze trojka s ove dve....aj da ne spamujem onda mnogo....ovo nemam

U, cak i ako zanemarimo ogavnu spoljasnjost, meni to jako jadno zvuci...

Dersu Uzala wrote:Jen-dva-tri next. Jen-dva-tri next. Jen-dva-tri next.
upsss izvini tata... next
- Dersu Uzala
Nemoj tako, kako mozes da si takav grubijan. nema ni 14 godina, prolepsace se. Tek ga ceka pubertet. A to da jadno zvuci, pa tek je poceo da svira pre par godina, to stoji.sinisake wrote:U, cak i ako zanemarimo ogavnu spoljasnjost, meni to jako jadno zvuci...
Last edited by Dersu Uzala on 25 May 2011, 22:06, edited 1 time in total.
Antonovo sviranje je, kao i uvek, vrhunsko, ali rezi&prsti ta pedala suvise, za moj ukus... Sajze. 
- Dersu Uzala
Prsti i rezi samo kad je kamera u losoj poziciji. Oce to. Zove se tranzitivno svojstvo prostiranja visokih frekvencija u fluidima. Idem da dam sam sebi cistu peticu u dnevnik. 
- Dersu Uzala
Pa reci mu Deki, nema tu vremena, jen-dva-tri i prodje zivot. On bi da izgustira neku curu. Da se drze za ruke valjda, sta li. Perverznjak.dejankuki wrote:Dersu Uzala wrote:Jen-dva-tri next. Jen-dva-tri next. Jen-dva-tri next.
![]()
![]()
![]()
![]()
- Dersu Uzala
Znad da mrzim da te vidim uplakanog pred spavanje, pa ti evo omiljena lika kako demonstrira to prstanje.sinisake wrote:Antonovo sviranje je, kao i uvek, vrhunsko, ali rezi&prsti ta pedala suvise, za moj ukus... Sajze.
sve je to drazesno @Dersu, evo i ja da okachim moje miljenice

Au, kraszne su, narocito ova sa lubanjama... nije to toliko daleko od GKG ikonografije... 
- Haralampije
heheheheheheh...a bila lepa ta vremena,drzanje za ruke i to...Dersu Uzala wrote:Pa reci mu Deki, nema tu vremena, jen-dva-tri i prodje zivot. On bi da izgustira neku curu. Da se drze za ruke valjda, sta li. Perverznjak.dejankuki wrote:Dersu Uzala wrote:Jen-dva-tri next. Jen-dva-tri next. Jen-dva-tri next.
![]()
![]()
![]()
![]()
I ain't 18 no more.
Ovation magnum? Imao matori kad sam bio klinac, kaze najbolji bas, a mnoge je imao.