MFGC11-majtimika

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Hotstepper

Re: MFGC11-majtimika

Post by Hotstepper » 26 May 2011, 17:01

Cortex wrote:Predlazhem, da Majtimika iskulira Groove-ov post. Who's with me?
:1:
Sa bilo kojom farbom to jednostavno nije vishe to... minimalizam 4 all.

Sjajno izgleda, chestitke Majti! :ziveli:

majtimika

Post by majtimika » 26 May 2011, 19:16

groove wrote:ne pratim ove graditeljske teme al slucajno nabasah pa reko da pitam dobrog tatabradu nesto...jel ti imas kuci modlu samo za ovaj telekaster oblik ? :lol: :lol: sharaj malu ubuduce, ljubi te brat :cao:
Brko evo svecano obecavam da ih od sada pravim samo po narudzbini, ali zamisli stvarno imam modlu, sta ces kad mi je to jedan od naj elegantnijih modela koji su ikad napravljeni, sve ostalo mi je previse spicasto, sada polako razmislajm o sopstvenom modelu, koji ce da lici na ovu crnu gitaru, naravno, ali ne bas skroz

groove

Post by groove » 26 May 2011, 19:25

Eto, bravo ti ga...ti znas da je ovo sve zajebavancija a ova deca skocise da te odbrane od tvog dragog cika brke :) samo rokaj te gitare, jos ako ih budes sve farbao u onu sexy-kisacko-disko plavu boju, pa Baba ce da bankrotira :lol: :lol:

majtimika

Post by majtimika » 26 May 2011, 20:24

ko brkanu jamu kopa sam u nju dzerzi :ziveli: , vidimo se u subotu, samo jabai ga preotecemo vam svu publiku :ziveli:

PS. I nemoj da diras babu, nisi ni ti daleko, koliko ono music man-a imas

PS2. mogli bi da se nadjemo ovih dana da mi pozajmis to dobro dizajnersko oko, da zajedno nesto smislimo

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 27 May 2011, 07:17

e pa yebite se :D ja ovamo da odbranim cho'eka kad ono interna fora...blah. :P

Stanko

Post by Stanko » 28 May 2011, 12:45

samo jedna zamerka, sto sakri one lepe share na drvetu :cry: :ziveli: :ziveli:

majtimika

Post by majtimika » 28 May 2011, 13:36

tu su one i dalje, a ko se potrudi i svira na njoj kako i zasluzuje, opet ce se pojaviti

majtimika

Post by majtimika » 29 May 2011, 14:22

sinoc bila svirka i gitara sabija, ali da ne bude da hvalim svoga konja, evo pozivam babu da kaze koju, posto je probao sinoc na kratko

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 29 May 2011, 18:48

Pošto na žalost sada nemam vremena, napisaću sutra malo opširnije, ali samo da kažem da majti ni malo ne preteruje kada kaže da gitara sabija. :bow: :bravo:

istiqrac

Post by istiqrac » 30 May 2011, 12:54

Al se zato Babi sigurno ne svidja boja :D

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 30 May 2011, 14:36

istiqrac wrote:Al se zato Babi sigurno ne svidja boja :D
Dobro sad, nije sve u boji :) Anyway, ja sam svoju fantaziju ispunio, tako da - ja zadovoljan. Sledeća ce biti neka drečava, roze, zelena, ili narandžasta, ili pak metalik-ljubičasta, videćemo. Šalim se. Možda. :lol:

Dakle, što se tiče Majtine gitare... Gitara stvarno sabija. Probao sam je bukvalno samo par minuta jer sam morao da idem da se namestam za svoju svirku u lokalu preko puta. I, za tih par minuta sam shvatio sledeće:
- gitara, kao i svaka majtijeva - neverovatno svirljiva, odlično setapovana.
- vrat odlično leži u ruci, jako je udobno.
- mat finiš - iako ja nisam fan, moram priznati da nekako na ovoj gitari uopšte nije loš osećaj, što se tiče kontakta sa telom i vratom. Pri ovome imajte na umu da ja MRZIM osećaj mat finiša pod rukom, ali mi se nekako ovde to uklapa u taj prebijeni izgled.
- Magneti - ODLIČNI. Masni, jasni, nekako all-around jednostavno - odlično rade i sve tri pozicije, onako, nadrkano but in a good way. :) Odsvirao sam malo i na klinu a bogme i na drajvu, i sve super leži.

Ne znam šta bih još dodao. Zaključak bi valjda bio - ni najmanje me ne bi bio blam da sutra sa tom gitarom izađem na neku veliku binu, i kažem - 'sup nigga, say whaat? Iliti u prevodu - š'a 'e biloo, aa? :lol:

Majti svaka čast još jednom. :bravo: :bow:

Sad samo da sačekamo i ostale učesnike izazova da dovrše svoje radove... :kokice: :)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 30 May 2011, 15:12

Ajmo neki snimak a? :)
Nestrpljiv sam da chujem. Verujem da gitrica kida. :ziveli:

majtimika

Post by majtimika » 30 May 2011, 17:11

Zamolio sam drugao koji je vec odneo da snimi neki demo, tipa guitar rig gitara direkt u pc, pa ce mi poslati tako da bice nesto,

Sad ono naj bitnije, posto sam skontao da za male novce moze da se napravi odlicna gitara, a i da delovi budu odlicni, odlucio sam da onome ko se pravi javi i bude ozbiljan u tome ponudim, slican instrument, za cenu od 300 eura, ono sto cu nuditi je sledece: Civije ce biti ranga 50 eura (spretzel, schaler, gotoh) sta se nadje, magneti moja izrada, kao na ovoj gitari, po zelji kupca mozemo ih motati Vintage, hot ili kako vec, kobilica rucne izrade slicna kao na ovoj , tj 3 tele stil mesingana sedla, ili nesto u rangu do 30 eura, troplozajni prekidac les paul stil, alpha potovi, dunlop pragovi, kostani nut, lakirana u mat, i u boju po zelji kupca, vrat javor, telo jasen.

Ono sto je bitno je da ce gitara biti moj model, koji ce biti slican ovom gore samo asimetrisno telo nesto izmedju telca i jaguara sa 3+3 glavom, i za te novce ne mogu da nudim opcije tipa, ovo ili ono, jedine opcije su Boja(natural, ili puna farba), oblik i radius vrata(9,5 ili 12) i ono sto sam rekao u vezi magneta, pa sad ko je zainteresovan eto.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 30 May 2011, 17:47

Računaj da radimo P90 varijantu kao tvoju, ali sledeće godine tek. :) Treba mi vremena da smislim boju. :lol:

majtimika

Post by majtimika » 30 May 2011, 18:43

racunaj da za cu ti dati i popust, ako uspes da smislis boju koja ce se svideti jos manjem broju ljudi, a ako ti moja zena uz to kaze , jao bas je divna dobijas je za dzabe :D :D

Post Reply