kupovina pragova
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
kupovina pragova
u obilju informacija nemozes naci ono sto te interesuje...
hocu da kupim pragove za bas skvaer model jazzbas,da li ima jos neka kombinacija
osim stewmac. a?da li je neko narucivao kod FRETNOTGUITARREPAIR i da li su pouzdani
(kvalitetni)?moze li visa elektron kartica?imaju li veze transportni troskovi sa kolicinom?
ako ne,da narucim jedno 5 kila...pozdrav svima
hocu da kupim pragove za bas skvaer model jazzbas,da li ima jos neka kombinacija
osim stewmac. a?da li je neko narucivao kod FRETNOTGUITARREPAIR i da li su pouzdani
(kvalitetni)?moze li visa elektron kartica?imaju li veze transportni troskovi sa kolicinom?
ako ne,da narucim jedno 5 kila...pozdrav svima
Re: kupovina pragova
Jesi li probao da pronađeš pragove kod nas?
srpska posla...majstori samaraju,za jednu musteriju nece ostati gladnividen wrote:Jesi li probao da pronađeš pragove kod nas?
ali znas kakvi su,nece da odaju tajne...onda sam se zarekao da za pragove nece
dobiti kintu,barem ne od mene...cuo sam da ima u SKY 30tak evra komplet,
ali reko ajd da probam iz prve ruke.inace ne volim ove iz Skyja,imam ruzna iskustva.
ps zapazio sam te i na glazbenom,ali ni tamo nisam nasao GDE da trazim pragove...
Ne znam...
Ja obično kupim pragove ovde.
Mrzi me da naručujem, da čekam...i do sada nisam imao problema s kvalitetom.
Do sada sam uspeo da nađem (skoro) sve što mi treba ali kakve su cene u odnosu na inostranstvo nemam pojma. Jednostavno se nisam previše opterećivao time.
Do sada sam uspeo da nađem (skoro) sve što mi treba ali kakve su cene u odnosu na inostranstvo nemam pojma. Jednostavno se nisam previše opterećivao time.
a GDE to ovede nabavljas i po kojoj ceni?viden wrote:Ne znam...
Uh, pa obično ih ima u svakoj (bolje snabdevenoj) radnji koja prodaje muzičke instrumente i opremu.sikibaba wrote:a GDE to ovede nabavljas i po kojoj ceni?
Ja uglavnom kupujem pragove za gitare i poslednji put sam kupio u Lyrastyle-u a cena je bila (koliko se sećam) negde oko 1800din.
Često se desi da jedna radnja iz Valjeva (studio "G") bude povoljnija s cenama, mada su i oni u poslednje vreme "korigovali " cene (valjda je posao "krenuo").
Uglavnom se cene kreću od 1300 do 2500 din za komplet sečenih pragova (za gitaru) zavisno od kvaliteta, proizvođača a i trgovca.
hvala covek,mozes ti slobodno da napises kako da nadjem studio"G",to nije
zabranjeno...ako te ne mrzi da se smaras samnom...
Studio "G"- tel: 014/292-730sikibaba wrote:hvala covek,mozes ti slobodno da napises kako da nadjem studio"G",to nije
Adresu ne znam ali pošiljke šalju i poštom (pouzećem).
mozda jos nekog zanima...u "Liri" nemaju,u studiju "G" cak
kazu kako nikad nisu ni imali(verovatno sam naleteo na nekog
balavca koji radi VEC PUNIH 3 MESECA!!! i logicno je da nikad
nisu drzali pragove...),u "Mitrosu" isto nemaju...
na STEW-MAC ne primaju VISA electron karticu,sto li nam je daju
kad niko na svetu nije ni cuo za nju...
kazu kako nikad nisu ni imali(verovatno sam naleteo na nekog
balavca koji radi VEC PUNIH 3 MESECA!!! i logicno je da nikad
nisu drzali pragove...),u "Mitrosu" isto nemaju...
na STEW-MAC ne primaju VISA electron karticu,sto li nam je daju
kad niko na svetu nije ni cuo za nju...
imas kod marica ~15€
hvala,trazicu..b-Looser wrote:imas kod marica ~15€
koga zanima...
nasao sam kod Marica,pristojna cena,1140 din,24 kom,najveci koji su bili.
(najvisi ustvari)a jos vislji postoje ali su rasprodati...
nasao sam kod Marica,pristojna cena,1140 din,24 kom,najveci koji su bili.
(najvisi ustvari)a jos vislji postoje ali su rasprodati...
- Stevan NImcevic
"na STEW-MAC ne primaju VISA electron karticu,sto li nam je daju
kad niko na svetu nije ni cuo za nju..." Nije ti bash dobra informacija shto se tiche Visa kartica, stalni sam kupac Stew Mc-a i moram da ti kazem da Visa virtuon kartica sasvim dobro radi posao
, normalno iskljuchivo za kupovinu preko interneta 
////////
inache josh neshto, za cenu koju placate kod ovih nashih prevaranata ( sky, mitros, maric...) mozete kupiti kod stew maca set u tubi za jedno 20 gitara
, slobodno proverite koga interesuje
http://www.stewmac.com/cgi-bin/hazel.cg ... RRENCY=EUR
kad niko na svetu nije ni cuo za nju..." Nije ti bash dobra informacija shto se tiche Visa kartica, stalni sam kupac Stew Mc-a i moram da ti kazem da Visa virtuon kartica sasvim dobro radi posao

////////
inache josh neshto, za cenu koju placate kod ovih nashih prevaranata ( sky, mitros, maric...) mozete kupiti kod stew maca set u tubi za jedno 20 gitara

Stevan NImcevic wrote:"na STEW-MAC ne primaju VISA electron karticu,sto li nam je daju
kad niko na svetu nije ni cuo za nju..." Nije ti bash dobra informacija shto se tiche Visa kartica, stalni sam kupac Stew Mc-a i moram da ti kazem da Visa virtuon kartica sasvim dobro radi posao, normalno iskljuchivo za kupovinu preko interneta
////////
inache josh neshto, za cenu koju placate kod ovih nashih prevaranata ( sky, mitros, maric...) mozete kupiti kod stew maca set u tubi za jedno 20 gitara, slobodno proverite koga interesuje
http://www.stewmac.com/cgi-bin/hazel.cg ... RRENCY=EUR
Ja sam jedan od zaintersovanih za kupovinu pragova preko STEW-MACA. ali i ostalih delova i alata potrebnih za samogradnju gitara.Moze li neko podrobnije da objasni nacin na koji se moze doci do delova kupovinom preko interneta?
Evo i gitare koja je u izgradnji i koju vec mesecima ne mogu da zavrsim zbog nedostatka delova (kod nas su ili nenabavljivi ili PREESKUPI)Jedino sto sam kupio su pragovi ("Maricev Muzicki Servis"-15 eura)i Kluson civije ("Control sound" Novi Sad-oko 40 eura)

- Rocket Roll
Odlično izgleda!
Nema šta da se doda na već rečeno. Najbolje pošalji email tehničkoj podršci StewMaca (http://www.stewmac.com/email) i objasni im šta ti treba.Seller wrote:Moze li neko podrobnije da objasni nacin na koji se moze doci do delova kupovinom preko interneta?