Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- LifelessDead
Re: Kupovina opreme preko oglasa
@ Groove
Svugde ti je to tako, uvek kad kupis novo izgubices bar oko 25% cene kad budes prodavao, pa da je ne znam koliko mint. Inace ja nemam problem ni kad mi neko ponudi smesnu cenu, jednostavno ili kazem da nisam zainteresovan ili ignorisem. Ne volim jedino kad mi neko prospe neku trulu pricu kao sto mi je lik za pojacao koje sam prodavao isto u pola cene rekao da im je cena drasticno opala i da necu dobiti vise od onoga sto mi on nudi, mislim ej, brate, pa nisam ja lud da ne znam koliko kosta novo. Jebote ljudi bi hteli da imaju vrhunsku opremu a da plate 40% cene, e pa ne moze bato, ako nemas za Gibsona uzmi Epifona i kraj, ne moj da se ciganises. Ja kad god nesto kupujem ako je cena skroz povoljna necu ni da pitam je li fiksno, ako nemam dovoljno para necu ni da se cenkam, sacekacu dok ne skupim.
Svugde ti je to tako, uvek kad kupis novo izgubices bar oko 25% cene kad budes prodavao, pa da je ne znam koliko mint. Inace ja nemam problem ni kad mi neko ponudi smesnu cenu, jednostavno ili kazem da nisam zainteresovan ili ignorisem. Ne volim jedino kad mi neko prospe neku trulu pricu kao sto mi je lik za pojacao koje sam prodavao isto u pola cene rekao da im je cena drasticno opala i da necu dobiti vise od onoga sto mi on nudi, mislim ej, brate, pa nisam ja lud da ne znam koliko kosta novo. Jebote ljudi bi hteli da imaju vrhunsku opremu a da plate 40% cene, e pa ne moze bato, ako nemas za Gibsona uzmi Epifona i kraj, ne moj da se ciganises. Ja kad god nesto kupujem ako je cena skroz povoljna necu ni da pitam je li fiksno, ako nemam dovoljno para necu ni da se cenkam, sacekacu dok ne skupim.
- DJ_MY_SOUL
Sada treba koristiti izgovor za kurs
Pao evro pa je cena tolika 

groove wrote:Ovo je najgora zemlja na svetu sa najgorim ljudima na svetu, mislim da i u Somaliji mozes prodati nesto po realnijoj ceni nego ovde..
moje prodaje:
bass gitara(nova u radnji 2200 eur) - prodata jedva posle 3 meseca muke,uz neke zamene koje sam preprodavao.dobio 1400...stanje bass gitare=mint!
kofer za istu bass gitaru (u radnji 155 eur)-prodat za 110 uz jedan jedini poziv za mesec dana oglasavanja...stanje kofera=novo!
pedala za bass gitaru(nova u radnji 235 eur)-prodata za 130, jedva - stanje=mint!
..itd itd itd...na svemu sam debelo pukao jer jednostavno bolje se nije moglo u datom trenutku...prodas za male pare jer se naslusas kojekakvih ponuda za zamenu da na kraju prihvatis i bedu od kinte samo da je kinta a ne pileci grkljani ili kozna garnitura skoro nova,uzas.
a parking mesto na vracaru, a , malo li je , takodje MINT
- Hotstepper
Meni je neka dama bila poslala link u kom je bila cena moje gitare u Artistu, al nije znala da je ta cena na sajtu vec 5 godina a da je u radnji 40% veca sad... (govorim u eurima je veca, a ne u dinarima!)
- LifelessDead
http://www.limundo.com/kupovina/Muzicki ... ra/2880345 hahahhahahhahaha
ovo je vrh! Dzeni!

Jos covek okacio tri slike !LifelessDead wrote:http://www.limundo.com/kupovina/Muzicki ... ra/2880345 hahahhahahhahahaovo je vrh! Dzeni!

Dodje mi da zovem da pitam jel moze na komad ?

- nikolic025
http://www.kupujemprodajem.com/Line-5-S ... id=1589879
Evo i Line 5 su poceli da prave...
A,dobro,setio se covek,sad ce za te pare da kupi nov komplet i da ga bog vidi...
Evo i Line 5 su poceli da prave...

A,dobro,setio se covek,sad ce za te pare da kupi nov komplet i da ga bog vidi...

5, 6 IQ...
Nego, sto svi prodaju da bi kupili skuplje... bolje da kupe jeftinije, i ostane za sladoled i cigare...
Nego, sto svi prodaju da bi kupili skuplje... bolje da kupe jeftinije, i ostane za sladoled i cigare...
A pazi bitno je da je vece i skuplje, e sad dal' bolje radi to cak ne ulazi ni u bilo kakav tip razmatranja, a kamoli u bitnu stavku kod kupovine 
Klasicni shabaniz'm ili je lik klinac...

Klasicni shabaniz'm ili je lik klinac...
- Guitar_thrill
- MF veteran
meni deluje da iz njegovih ostalih oglasa, da drži neki studio...
inače, logično je da je napisao veće & skuplje, jer da je napisao bolje, to odma' kod kupca stvara sumnju da je ovo loše...

inače, logično je da je napisao veće & skuplje, jer da je napisao bolje, to odma' kod kupca stvara sumnju da je ovo loše...

U pravu si, ne pade mi to na pamet 

- Guitar_thrill
- MF veteran
Imam ja taj trgovački instinkt, možda jednom i uspem da prodam nešto po ceni, po kojoj sam kupio 

Nikad se ne zna... 

ovo je bre ivan iz chainsawa, a ova pojacala su verovatno pojacala iz ciklona. znam da su tamo bili ovaj frontman i line 6...