gitara mnogo vise vredi od 240e, al hica je... jbg
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/113 ... BAG-Black/
nova gitara, novi model, sa shrakfin inlayima, al' jbg, nije matoriji sa tackicama iz vremena kad su indijci znali da prave gitare... jbg...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
UP for bid is a fine example of a 1979 Gibson Marauder. This model was short-lived but has achieved somewhat of a cult-following over the years. Players like Josh Homme and Jeff Lynne have played them without great results.
Do jajaPlease view pictures as they give an accurate visual description of what will arrive to winning bid...
Khm, ovo mi baš nije najjasnije, šta si očekivao, da te stvari prodaš po onoj ceni iz radnje?groove wrote:Ovo je najgora zemlja na svetu sa najgorim ljudima na svetu, mislim da i u Somaliji mozes prodati nesto po realnijoj ceni nego ovde..
moje prodaje:
bass gitara(nova u radnji 2200 eur) - prodata jedva posle 3 meseca muke,uz neke zamene koje sam preprodavao.dobio 1400...stanje bass gitare=mint!
kofer za istu bass gitaru (u radnji 155 eur)-prodat za 110 uz jedan jedini poziv za mesec dana oglasavanja...stanje kofera=novo!
pedala za bass gitaru(nova u radnji 235 eur)-prodata za 130, jedva - stanje=mint!
..itd itd itd...na svemu sam debelo pukao jer jednostavno bolje se nije moglo u datom trenutku...prodas za male pare jer se naslusas kojekakvih ponuda za zamenu da na kraju prihvatis i bedu od kinte samo da je kinta a ne pileci grkljani ili kozna garnitura skoro nova,uzas.
Jes, sekundarni potencijalni drugarski bluesy/stoner bend, za koji je pedala i kupljena, nikad nije zaziveo, na zalosz, ne zbog mene.Milanares wrote:hm....Pileći Grkljani i Kožna Garnitura...dobar naziv za bend
@kill surf city
s obzirom da ti ubijaš grad surfa, nije čudno što te ne boli GAS![]()
ček, pa ti nešto prodaješ ipak, i to u potpisu
može zamena?
A usput je i samo malo napukao... Neki ljudi baš nemaju obraza...Guitar_thrill wrote:Rooster nema skunk stripe...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests