utisci/ kritike/ želje su takođe poželjne
Moderator: Trooper
šta si hteo ovime reći?whosyourdaddy wrote:ej aj zatvorite temu molim vas, ja obozavam BO ali ovo nema smisla (ovo nije ni GNR niti Nirvana).
nista licno.Stalker wrote:šta si hteo ovime reći?whosyourdaddy wrote:ej aj zatvorite temu molim vas, ja obozavam BO ali ovo nema smisla (ovo nije ni GNR niti Nirvana).
Novosti o BO se nikada nisu znale (cule), albumi su se cekali godinama. (mozda su zato i dobriStalker wrote:novosti koje može da podeli sa forumom, jako je teško preko medija naći nešto novo o njima (novi album itd itd).
sad mi je jasnoStalker wrote:šta si hteo ovime reći?whosyourdaddy wrote:ej aj zatvorite temu molim vas, ja obozavam BO ali ovo nema smisla (ovo nije ni GNR niti Nirvana).
verovo mi ili ne, ja imam isti trip, od dana kada sam ih čuo... nije bilo toliko davno, jedno 5 godina, ali isti istacki trip...whosyourdaddy wrote:nista licno.Stalker wrote:šta si hteo ovime reći?whosyourdaddy wrote:ej aj zatvorite temu molim vas, ja obozavam BO ali ovo nema smisla (ovo nije ni GNR niti Nirvana).
Block Out svima nama drag, opstao je kao pravi (mozda i jedini) undergorund band, iz prostog razloga zato sto se o njemu nikada nije posebno pricalo (na televiziji, forumima, kafanama, pecanju), BO nikada nije imao fanove, ja imam 10tak prijatelja (uklj. i mene) koji 20 godina slusaju BO a nikada se nece deklarisati kao fanovi BO.Novosti o BO se nikada nisu znale (cule), albumi su se cekali godinama. (mozda su zato i dobriStalker wrote:novosti koje može da podeli sa forumom, jako je teško preko medija naći nešto novo o njima (novi album itd itd).)
neka tako i ostane!
Block Out ... gradski rok sa hevi elementima.(to je sve sto treba da se zna o ovom bendu)
http://vukajlija.com/block-out/80827
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests