Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
da li si stvarno takav bukvalista?Duane wrote: ili postoje odredjeni kriterijumi "drzanja gitare" koje treba zadovoljiti?
Rekao bih da to isto vazi i za ljude koji imaju (bar malo) dodira sa muzikom.pa covek koji nema puno dodira sa muzikom, kada cuje LaBriev glas, 90% su sanse da ce da otpise bend kao sranje
Tenji wrote:Pa da, ali coveka kojeg zanima prog (a to je u opstem slucaju covek koji ima (bar malo) dodira sa muzikom), moze da kaze da je sranje vokal, ali mu se bend moze svideti, manja je sansa da ce otpisati ceo bend samo zbog vokala, jelte. Meni se vokal nije svideo, bend mi se svideo. Posle nekog vremena, navikao sam se na vokal, pa sam cak pronalazio pesme gde mi se vokal svideo. To je sad vec stvar ukusa.
Tenji wrote:I kao sto svi znamo, ni ovde se nece razviti neka diskusija, doce par ljudi i rece nesto tipa "super bend, bla, bla, truc", sto je steta, al' sta da se radi...
Dersu Uzala wrote:Slusajte Camel ljudi. I Kaipu. I tako to. Ne mere samo DT doveka.
Pre par hiljada godina si bio elita ako imas lepo izdeljanu toljagu...Duane wrote:ja neznam uopšte kako se od čakberijevskog djipanja preko igi popovog rou pavera uopšte došlo do toga da je danas taj rokenrol muzika intelektualno prosvećene elite... masoni anyone?
izgleda da virusi nisu jedino što evoluira na ovoj planeti...
Duane wrote:ja neznam uopšte kako se od čakberijevskog djipanja preko igi popovog rou pavera uopšte došlo do toga da je danas taj rokenrol muzika intelektualno prosvećene elite... masoni anyone?
izgleda da virusi nisu jedino što evoluira na ovoj planeti...
Duane wrote:izvini, ovaj, 'teo si nešto reći?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest