Sta bih trebao strikno da pogledam? Gdje mu je slaba tačka... Kaze gazda da je u dobrom stanju, otici cu da ga probam za koji dan... Starost oko 15 godina, kod njega je zadnjih 5. Cijeni ga 175 evra...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
I ja planiram, naravno, da promjenim lampu, samo me zanima cijena da li je ok? Ne znam, nisam nesto bio u toku, kad su pojačala u pitanju, jer sam imao skroz ok pojačalo, ali nevolja me natjera da ga prodam i sad moram ganjati nesto, ovo mi je iskrslo, cijena mi odgovara, samo još da vidim u kakvom je stanju, ko zna, mozda je u fazi raspadaDriver wrote:Nisam probao doticno, ali imam vs 265, ista generacija valvestate-a. Prilicno sam zadovoljan, pogotovo od kad sam promenio lampu sa Philips ecc81, progledao je. Te serije su pravljene u Engleskoj i nisam cuo da su problematicne.
Hvala na podijeljenom iskustvu, uzecu to u obzir kad budem uzimao novu lampuDriver wrote:Cena je OK, ako je u dobrom stanju, sto se lemova tice, jedini problem sam imao sa dzekom za futsvic, ali mislim da ga je neko rasklimao nasilnim guranjem, zalemljeno za 5min i nema problema. Ako kupis obavezno javi utiske. Sa originalnom lampom drive je pomalo zujkav, mnogo bolje je sa ecc81, i clean se "zaoblio", a planiram da probam i ecc82, ocekujem jos bolji rezultat, mada sam zadovoljan i sa sadasnjim stanjem. Inace moj vs je u stanju novog, dosao iz Svice, ali nije imao tragova upotrebe.
Hibrid, 80 w, tako mi je čovjek rekao, koji mu je zvučnik nemam pojma, mislim, mozda je sta mijenjano, ali nadam se da je celestionmislim_stvarno wrote:matori marshall (trandza hibrid ili lampa) od 50-100 w sa 12" celestion za 175e
najs...
Ma ja cisto da dam jos koju informaciju ovom pojacalumislim_stvarno wrote:govorio sam generalno, posto ja imam matorog marshall trandzu od 50w sa 2x12 kojeg sam platio 200-220e
Driver wrote:Trebalo bi da je celestion g12t, ali mislim da je bilo i varijanti sa goldback-ovima, i to na nekima pise samo "Marshall goldback", a na net-u ima raznih informacija ko ih je radio, po nekima su Eminence, a po drugima Celestion, u svakom slucaju fino rade.
Koliko te izasao zvucnik?shule wrote:Ovo pojacalo je odlicno (bar meni), ja sam ga platio nesto vise novca, i promenio sam mu posle i zvucnik. Super ti je ta cena, s obzirom na to da novije serije tih pojacala (AVT) ne rade ni priblizno dobro, a najslabiji model (od 50w cini mi se) kosta oko 40000 nov.
Skuplja pita, neg' tepsijashule wrote:Bio je Celestion G12T, a ja sam ubacio Celestion Classic Lead 80. Platio sam ga nesto manje od 10000 cini mi se. Zvuk je sad nekako "otvoreniji", prostraniji, ali i sa originalnim je bio skroz ok.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest