Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
nikolic025

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by nikolic025 » 09 Jun 2011, 11:38

http://www.kupujemprodajem.com/Stratoka ... ter_id=104

Evo ga jos jedan original...

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... id=1729178

A i ovo mi mnogo cudno deluje,civije sigurno nisu sa Mexico Fendera,ne vidim tacno godinu,ali mi se cini da je MN znaci 90.-i neko a i logo mi je mnogo taman za Mexico iz tog vremena nasao sam par slika na netu i svi su sa ono srebrnom bojom,sa crnim okvirom

http://farm6.static.flickr.com/5060/555 ... 40630b.jpg

A i vrat mi je mnogo taman,svi Mexikanci koje sam imao i sa rosewoodom i sa maple neckom su imali mnogo svetliji javor...

U glavnom,uzmem ja preko oglasa SHR1 i kaze samo slomljena maska,radi extra,kad mi je stigao,odmah na unimer,kad ono ne radi jedna polovina,ja zovem coveka ceo dan i on se ne javlja,posle posalje poruku da radi sigurno!
Kad sam ga napokon dobio i rekao mu da ne radi sigurno,kaze sta si cekao ceo dan,ko zna sta si prckao pa si ga sprzio...Pa nisam ga ubo direktno na 220V indijancu!!!

Kaze da nece prihvatiti posiljku nazad,pa sam mu puko toliko opsirnu negativnu onako iz nervoze...Sad se sam sebi smejem koliko sam slova progutao,valjda sam toliko prsao da nisam ni razmisljao!!! :)

Nego,ko jos moze da pogleda,popravi,premota tu polovinu osim Gorana,on se ne javlja na mob,a jos ne odgovara na mail,pa cekam odgovor?

Hvala!

Haralampije

Post by Haralampije » 09 Jun 2011, 12:21

Ovaj drugi je moguce da je mexico.i to Fender "squier series".Oni su imali crni logo i mali dodatak
Image
Image
kasniji komadi nisu imali to squier series...a i ljudi i cesto skinu.
Image

E sad to jeste Fender ali sa tremolom(obratite paznju na sedla) i elektronikom slabijom od regularnih fendera.Oni su bili malo jeftiniji od standarda,a radili su se od '93-98.

Kill surf city

Post by Kill surf city » 09 Jun 2011, 13:31

Ortak ima takvog strata. Mislim da je ta ' squier ' serija regularni mexico, ali sa squier magnetima, ako se dobro secam. :hmm:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 09 Jun 2011, 13:46

To je chudo koliko taj Fender jede govna jbt.

Pa znash kad bih se usudio da kupim ikakav Fender a da ne vodim sa sobom Haralampija...Brate, kapiram da firma postoji predugo ali stvarno smaraju sa toliko varijeteta i stvari, mmmmda pomerim logo 1mm blizhe nutu i jeeee evo ga novi model, id'te bre u qratz... :ma bravo:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 09 Jun 2011, 14:08

Cortex wrote:To je chudo koliko taj Fender jede govna jbt.
:1:

Ali sto kazes... postoje jako dugo. :nixweiss:

Kill surf city

Post by Kill surf city » 09 Jun 2011, 14:14

Haralampije

Post by Haralampije » 09 Jun 2011, 14:58

Ne zaboravite da je tada Fender gringo bio jos zelen i nisu postojali ni classic series ni classic player ni deluxevi ni raznorazni signature i road worn modeli.Kako su dolazili deluxe i classic modeli(bese '97) tako su ovi squier series i traditional nestajali.
Kill surf city wrote:Ortak ima takvog strata. Mislim da je ta ' squier ' serija regularni mexico, ali sa squier magnetima, ako se dobro secam. :hmm:
ne imali su fenderove standard magnete

Kill surf city

Post by Kill surf city » 09 Jun 2011, 15:15

Pa, fala na korekciji, moguce da sam nesto izmesao... :ziveli:

EDIT: Sad sam malo gledao po netu, i naleteo na ovo...

"Between 1994-1996, there were some Mexican Standard Strats made that were called 'Squier Series'. These are not to be confused with the Squier Stratocaster model line! Although very similar to real Mexican Standard Strats, there are some subtle differences. These models were made using the same bodies and necks as the Mexican Standard version but they used the cheaper Squier hardware (tuners and bridges). The single-coil ceramic pickups appear to be the same as the Mexican Standards though. These guitars have a small 'Squier Series' decal on the ball of the headstock, right in the front. Many, if not most, previous owners have found a way to remove this decal but there are still many easily identifiable traits."
Na hardveru pise fender koliko se secam, tako da ne znam na sta se tacno misli kad kazu 'squier hardware'. Civije su vintage style, to znam. Mada je samo kuciste za civije drugacije od regularnih 'vintage' :kokice:

Ok je to gitara, ali uopste nije bila jeftina, bar ne kod nas. Mislim da je ortak platio oko 1000 DM™, neke 1995. Davno bese, pogledacu djitru sledeci put kad budem imao priliku.

umart

Post by umart » 09 Jun 2011, 21:37

jagoda wrote:Neko nesto pokusavao da (pre)pravi .
I nije mu bas poslo za rukom.
450 ? Uh. Ja nesto ovako neprijatno izgledajuce ne bih voleo da posedujem.
ne odgovara na poruke.vjerovatno cu ici za topolu ovih dana pa ako se javi da i sam vidim o cem' se tu radi,posto ima zig na prednjem panelu sto mu jos doprinosi vjerodostojnosti,jer su to jedine godine kad su zigovi bili na prednjem panelu.zadnji panel je katastrofa i kuciste,ali me ovaj prednji panel intrigira nevjerovatno.

vlada77

Post by vlada77 » 13 Jun 2011, 21:59

Hotstepper wrote::1:
i uradi i neke poshtene slike, veceg kvaliteta, sa shto vishe detalja, to je isto veliki plus kad neko gleda gitaru preko oglasa da ga zainteresuje...
Usput, jako lepa gitara. :bravo:
je l' sad malo bolje? :) hvala vam na savetima!!!!
http://www.kupujemprodajem.com/-fender- ... -oglas.htm

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 13 Jun 2011, 22:25

Jel se tripujem ili su pragovi krivi u odnosu na ostatak gitare, mozda cak i vrat na ovoj prvoj slici? Mozda je do osvetljenja ili ugla, ali deluje tako na prvi pogled.

Milanares

Post by Milanares » 13 Jun 2011, 22:39

khm....
vlado, mislim da je "dobar komad" manje degutantno od "ubija na bini"...

vlada77

Post by vlada77 » 13 Jun 2011, 23:08

Milanares wrote:khm....
vlado, mislim da je "dobar komad" manje degutantno od "ubija na bini"...
ok, menjam :)

vlada77

Post by vlada77 » 13 Jun 2011, 23:11

Rax13 wrote:Jel se tripujem ili su pragovi krivi u odnosu na ostatak gitare, mozda cak i vrat na ovoj prvoj slici? Mozda je do osvetljenja ili ugla, ali deluje tako na prvi pogled.
e deluje tako, ali vidis da sama gitara stoji malo krivo na postolju... nisam obratio paznju dok mi nisi rekao...tnx

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 13 Jun 2011, 23:14

Jest', cudan ugao skroz. Np ;)

Locked