Sad si lupio pa ostao ziv. Nema veze, batica te i daljedweezil wrote:nece nikad batice, Shvabe su veci radoholicari od Kineza...Dersu Uzala wrote:Pravice KInezi bolje Mercedes od Svaba ako im plati neko bar trecinu nadnice koju Svabo dboja.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Sad si lupio pa ostao ziv. Nema veze, batica te i daljedweezil wrote:nece nikad batice, Shvabe su veci radoholicari od Kineza...Dersu Uzala wrote:Pravice KInezi bolje Mercedes od Svaba ako im plati neko bar trecinu nadnice koju Svabo dboja.
See above.Solomoon wrote:imas i u Srbiji pravljene sjajne gitare, i u skoro svakoj zemlji, to su izuzeci, radjeni po narudzbini, medjutim generalno made in china gitare i skoro sva roba je najgori fushDersu Uzala wrote:Ja sam svirao neke sjajne kineske gitare. Radjene za razne narucioce. Rade ko bog. Ali kostaju mnogo vise nego dzaba.
take a look underDersu Uzala wrote:See above.Solomoon wrote:imas i u Srbiji pravljene sjajne gitare, i u skoro svakoj zemlji, to su izuzeci, radjeni po narudzbini, medjutim generalno made in china gitare i skoro sva roba je najgori fushDersu Uzala wrote:Ja sam svirao neke sjajne kineske gitare. Radjene za razne narucioce. Rade ko bog. Ali kostaju mnogo vise nego dzaba.
Kristijan wrote:Naravno. Ima različitih kategorija kineske robe. Imao sam prilike da sviram neke mnogo fine kineske gitare, koje uopšte nisu ni tako jeftine.
Osim toga, strašno je smešno da bilo ko u Srbiji priča o lošem kvalitetu kineskih proizvoda, budući da se u Srbiji ne proizvodi ništa. Ja garantujem da ovde ne bi uspeli kako treba u većoj seriji da prave ni nešto nalik Rooster gitarama. Da ne pričamo da nikad ne bi postigli ni cenu. Pogledajte kako danas izgledaju veliki gradovi i industrijske zone u Kini. To je sve daleka budućnost za guravu Srbiju, kosmički program! Svaki vid industrije im je u ozbiljnom usponu, a kod nas jedina kako tako aktivna industrija zavisi od toga da li ćemo da napravimo aranžman sa Žabarima da nam isporuče proizvodnu liniju modela automobila koji više nije kod njih u modi.
Batalite više te mitove o kineskoj robi. Za 100 evra ne može da se napravi genijalna gitara, pa odakle god da dolazi. Kao što ni za 20 evra ne može najfantastičnija pedala da se sastavi. Kad gledaš odnos cene i kvaliteta, bezmalo svaki kineski proizvod (ovde se ograničavam na opremu za muzikante) sabija kako je napravljen. A ljudi daju 1300 evra za gitaru pa posle pričaju: "Pa znaš kad će ovako Kinezi da naprave gitaru?" Za te pare se kladim da će da naprave bar duplo bolju. Ljudi, to je sila sa ozbiljnim nasleđem i sa izumima koji su promenili svet, nemojte potcenjivački da se odnosite prema tome, samo možete da ispadnete smešni.
Postoji ime za to. Zove se prosvecivanje. Sto ce reci da sam ja u neku ruku...prosvetitelj.dweezil wrote:Dobro @Dersu ja znam da kad bi svi na forumu bili za Kineze, da bi ti izmislio da su Marsovci najvrednija nacija u svemiru i da su oni za respect, i sta ti ja znam vec, jer ti ces uvek izmisliti nesto sto gistro niko ne zna nego samo ti, svaka tema ovde pretvara se u ekonomsko-socijalne, privredne i globalne analize, teorije zavere, kapiram puno je ovde pametnijeh ljudi, ali tema je fuckin wah, evo posto sam do sad mrzeo Mesa Boogie, crnce i Toto, evo od sad mrzim i zutu rasu
milanpan wrote:Jel bi vas ubilo da se držite teme?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests