Doolio wrote:pa i ja bih, jednostavno je takva dzitra, strat je daskast i samo izgleda masivnije i razradjenije i kvalitetnije kad se tako pohaba i ispuca, ima covek utisak neceg teskog i kvalitetnog. les pol sa druge strane lici na violinu koja je izvadjena iz mocvare, uliva nepoverenje, izgleda naduto i ispucalo, tanano. sto zbog oblika dzitre, sto zbog dizajn resenja magneta i ostalih stvari. kad gledamo nove dzitre, obrnuto je, lp izgleda kvalitetno, fensi, 'aristokratski', finije i skuplje, dok stratokaster lici na "lol vidi gitara za decu" fazon.
Stratocaster vs Les Paul
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Stratocaster vs Les Paul
Mislim da smo zakljucili da Les Paul wins, nema dalje potrebe za temom.  

- mislim_stvarno
Uncle Moe wrote:Mislim da smo zakljucili da Les Paul wins, nema dalje potrebe za temom.
lock
Uncle Moe wrote:Mislim da smo zakljucili da Les Paul wins, nema dalje potrebe za temom.

Rezultati glasanja kazu drugacije.

U medjeda, uzmite mu to, pojesce  

Doolio wrote:pa i ja bih, jednostavno je takva dzitra, strat je daskast i samo izgleda masivnije i razradjenije i kvalitetnije kad se tako pohaba i ispuca, ima covek utisak neceg teskog i kvalitetnog. les pol sa druge strane lici na violinu koja je izvadjena iz mocvare, uliva nepoverenje, izgleda naduto i ispucalo, tanano. sto zbog oblika dzitre, sto zbog dizajn resenja magneta i ostalih stvari. kad gledamo nove dzitre, obrnuto je, lp izgleda kvalitetno, fensi, 'aristokratski', finije i skuplje, dok stratokaster lici na "lol vidi gitara za decu" fazon.
Ja sa ovim ne bih spavao sam u sobi...Funkomat wrote:Jedina lepsa stvar od raz\ebanog strata je mator kontrabas
rezultati su se iznenadno misteriozno promenili nakon sto je neko spomenuo da se zatvori tema sa LP kao pobednikomsinisake wrote:Rezultati glasanja kazu drugacije.
- DrGreenthumb
- MF veteran
Eh, ciga svog konja hvali   

Moz i jedan i drugi, malo mi je bliskiji strat. LP tezi tonu, a i izgleda pregojeno i unwieldy.

Moz i jedan i drugi, malo mi je bliskiji strat. LP tezi tonu, a i izgleda pregojeno i unwieldy.
- Haralampije
Gasi temu i 3 dana zalosti.
Oh,and just one more thing..........

Oh,and just one more thing..........

- whosyourdaddy
- 
				vertigo_beat
 [/quote]
[/quote]Баш ме занима да ли има и пејџов потпис . . .
a stratokaster izgleda neugojeno..i zvucno poredeci sa LP-om nekako malokrvnoDrGreenthumb wrote:Eh, ciga svog konja hvali