Ovu "negaciju" je komponovao i napisao pokojni prof. muzike Miodrag Necic prije otprilike 20 godina, kada mu je bilo oko 70 godina i otpjevao je zajedno sa svojom suprugom.
sinisake wrote:@MICKEY,
ako ce ti biti lakse, i EKV i Atomsko skloniste imaju lose tekstove, PMM.
Jedni su kvaziintelektualni, ultrapretenciozni, preoptereceni nekim ''teskim'' (meta)forama i simbolima (doduse jednom je Dzoni Stulic rekao kako MM peva stalni istu pesmu), mislim, onako, bas adekvatni za starije gimnazijalce i postadolescentske jade , a ovi drugi su samo...stupidni, nisu ni "naivni i decji", u lepom smislu te reci...
Nisu tu potrebne nikakve analize, to je stvar elementarnog (ne)ukusa...
No, to je slucaj sa 90% rokenrola uopste, te ja slusam strane bendove, gluposti na engleskom (koji i ne znam bas savrseno) znatno manje iritiraju...
A sad paljba...
e reci ti meni baka za koji text ekv si bas siguran da je los? samo jedan reci i bice ti objasnjeno sve, bar kako ja to vidim.. dalje, azru obozavam do doba zadovoljstine, iz kojeg su 90 % pjesama ocajne, zvuce potpuno isto, a kvalitetne stare pjesme su usrali (tipa odlazak u noc, jablan itd ). tako da dzoni neka cuti i prevodi knjige jer je ***** bez lajnera i hrnjaka ( obozavam ga, ali zna da sere. to svi fanovi azre znaju)
E, nema veze, ne bih sad o tome, nemam vremena, a ni zivaca.
Uzivajmo u lepom, ne toliko suncanom danu, jer prezivesmo jos jednu apokalipsu, rucajmo meso i glodjimo kosti dobrih zivotinja, uz neku veselu muziku, poput ove:
sinisake wrote:E, nema veze, ne bih sad o tome, nemam vremena, a ni zivaca.
Uzivajmo u lepom, ne toliko suncanom danu, jer prezivesmo jos jednu apokalipsu, rucajmo meso i glodjimo kosti dobrih zivotinja, uz neku veselu muziku, poput ove:
Ziveli!
pozdravljam! moram istetovirati waveform od ovog sinta sa stvari!
mada, ja volim modro i zeleno. podseca me na period kad sam bio zaljubljen .
1. Luna/La Strada
2. Laibach
3. Borghesia
4. Beograd
5. Pajdo Akrobata
6. PARAF
7. Igra staklenih perli
8. UBR (i sa njima cela HC Ljubljana)
9. Dobri Isak
10. Autopsia
Ima sigurno uticajnijih i priznatijih bendova, a i dobar deo ovih i nisu bili baš klasični gitara bubanj bas rock sastavi, ali su deo mog viđenja te ex-yu scene, koja deluje idealno iz današnje perspektive.