Aktivna elektronika za gitare i bas gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Aktivna elektronika za gitare i bas gitare
Ako je meni upućeno ovo pitanje - jesam i odgovorio sam ti 14. februara..., proveri pp

-
produzni_kabal
nema, proverio sam:)
znaci koliko za music mana? komplet sve tvoje na pp
znaci koliko za music mana? komplet sve tvoje na pp
Juče stavio ativnu struju kod Miće, i odma na svirku sa sve lepljivom trakom preko baterije, pošto sam kućište za bateriju zaboravio da ponesem
Vrlo ozbiljna priča, bas mi radi skoro kao Sadowsky, ali bez preterivanja.
Jedini problem je to što ću da se bacim na trošak, a kriza je, jer imam nekoliko gitara i već vidim pločicu svakoj koja ne pokazuje ono što ja mislim da bi trebalo, a ima potencijala...
Posebno sam zadovoljan jer sam imao neku svoju zamisao u kojim opsezima signal treba da se boost-uje, i kako da se splituju magneti, i to sam dobio. Fala Mićo!
Jedini problem je to što ću da se bacim na trošak, a kriza je, jer imam nekoliko gitara i već vidim pločicu svakoj koja ne pokazuje ono što ja mislim da bi trebalo, a ima potencijala...
Posebno sam zadovoljan jer sam imao neku svoju zamisao u kojim opsezima signal treba da se boost-uje, i kako da se splituju magneti, i to sam dobio. Fala Mićo!
u koji bejs si ga uturio ? 
To je svojevrsni Frankenštajn - Aria JB5 drvo, Fender SCN magneti, i Mićabass strujaSolomon wrote:u koji bejs si ga uturio ?
Dal moze to u Thunderbird da se ubudzi? Samo bi da bas bude jos vise...growley. Da ima bolji attack (ne kazem da je los, al uvek moze bolje) i veci output. Problem je sto samo ima rupa u drvetu za potove sa zadnje strane, ne znam gde bi stalo
U principu ja sam skapirao da može sve ako gitara ima potencijala. U protivnom, samo će se još više istaći loše drvo odnosno magneti.theTrooper wrote:Dal moze to u Thunderbird da se ubudzi? Samo bi da bas bude jos vise...growley. Da ima bolji attack (ne kazem da je los, al uvek moze bolje) i veci output. Problem je sto samo ima rupa u drvetu za potove sa zadnje strane, ne znam gde bi stalo
Takođe aktivna elektronika nije čarobnjak, osim dobrog i upeglanog signala, sada mogu umesto na pojačalu da nameštam ton direktno na gitari, i to je jedna od prednosti prednost aktivnog EQ... da ne filozofiram mnogo, pitajte bata Miću, sve će vam se kasti..
Samo još da dodam, da bi majstori iz fabrika koje prave i prodaju isntrumente od po više hiljada evra, trebali da svrate kod bata Miće na kurs da vide i da nauče kako se ožičava i pakuje elektronika u instrument 
Nemoj više uobraziću se
pa bre kako ne stigoh da uslikam par slika nije mi jasno da postavim ovde da vide ljudi
Pozdrav za Cope-a!
Pozdrav za Cope-a!
Čekaj da malo rasčistim gužvu, uradićemo video...michabass wrote:Nemoj više uobraziću sepa bre kako ne stigoh da uslikam par slika nije mi jasno da postavim ovde da vide ljudi
Pozdrav za Cope-a!