Prvo, ne znam što ste se naložili da pravim još jedan pedalboard, niko to nije ni pomenuo. Ne.
Meni samo treba dobra/solidna delay pedala sa tap tempo funkcijom po mogućstvu za novu varijantu koju pokrećem. Imam jedan pedalboard koji koristim za sve živo, a ona mala zajebancija od 3 pedale viška se isto koristi redovno, kada nemam potrebu/ne mogu sve da nosim..
Ne osećam se dužnim da se bilo kome pravdam niti da objašnjavam za šta koristim koju spravu. To što bih ja radije kupio još jedan normalan dilej (koji neće biti ni skup na kraju krajeva) umesto da svaki put rasturam i sastavljam setup, to je moj problem.
A Guitar_Thrill-e, kako da protumačim ovo tvoje - ''i posle kažu loše se živi u Srbiji''?
Komentar ti je krajnje zajedljiv, i uopšte nije na mestu.
Prvo i osnovno, ne poznaješ me. Ne znaš kojih drugih stvari sam se odrekao i koliko sam svirao i godinama odvajao zarad opreme koju trenutno posedujem. Zašto? Zato što to volim, i verovatno ću voleti do kraja života. To da li sam ja lenj da odlepljujem pedalu ili ne, to nije tvoja stvar.
Verujem iskreno da nisi imao lošu nameru, možda si samo hteo da budeš duhovit. Ali lepo bi bilo da povedeš računa oko humora koji se tiče drugih ljudi.
Što se tiče života ovde, tu neću ništa komentarisati. Previše je jasno svima kako stvari stoje.
Na kraju jedno

svima.
EDIT: Zaboravih - Nemanja, čestitke, da te OCD super služi, verujem da kida sa Bassmanom.