Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
NikolaNis
- MF veteran
Ja se uopšte nisam naljutio zbog tvog komentara i shvatio sam ga kao šalu
Voleo da šmirglam ili ne to je normalan proces u izradi gitare, a i što bi Pinokio rekao :"Šmirgla je zakon" !
Iskreno se nadam da će ti se gitara toliko dopasti da ćeš celu da je oguliš od upotrebe, nema veze što sam se ja toliko mučio da dobijem ovakav finiš na njoj

-
rock nation
Veruj mi, to mi je plan. Konacno imam band kojim sam zadovoljan, evo ti link, i tebi i svima koje zanima, sa nase dve pesme.
http://www.myspace.com/full-tilt/music
Cilj mi je da dobijem ton koji je nesto izmedju Peta Townshenda i Malcolma Younga.
Videcemo na sta ce da izadje.
-
NikolaNis
- MF veteran
Napokon sam uhvatio trenutak da preslušam ove dve stvari, oduševio sam se
Meni se čini da čujem uticaj AC/DC-a i baš mi je leglo. Retko kad mi se nešto dopadne na prvo slušanje a ove obe pesme jesu. Nadam se da ću dobiti jedan primerak albuma kad ugleda svetlost dana
Šta reći sem Can't stop Rock 'n' Roll!!!
-
rock nation
Samo da izadje album, jako tesko ide. Nisu nasi izdavaci zainteresovani za tako nesto. Ali, radi se, bice...ako nista drugo, stavicemo album na net, pa neka skine kome se svidja. Meni je drago da ti svidja, zaista mi do sada niko nije rekao nesto negativno, iako je svaka slicnost sa AC/DC apsolutno namerna. A zamolio bih sve posetioce ovog foruma, ako im nije tesko, neka preslusaju i kazu sta misle. Od kolega svaka kritika je dobrodosla.
-
Brada
Pozdrav svima.
SG koji Nikola pravi mi se veoma sviđa.Već pola godine razmišljam o gitari i to baš o sg .Totalni sam početnik ali sam veoma iznenađen koliko se gitare razlikuju.Pre mesec dana sam probao nekolio gitara u Mitrosu .Hteo sam da vidim da li ja početnik i neznalica mogu da čujem i osetim razliku i da uopšte shvatim i definišem šta mi se sviđa.Volim stariji rock zvuk a naj više rani Black Sabbath (mada je njihov zvuk različit od albuma do albuma) i AC DC sa Bon Scott om.Da se vratim temi.Hteo sam da poredim gitare iz sličnog cenovnog ranga i sličnog tipa (mahagoni,setneck,hum,fiksni bridge..)i ukratko gibson sg special mi je jedini izmamio osmeh.Gitaru sam osetio celim telom a i vrat mi je odgovarao.Epiphone g400 Tony iommi je delovao fino moderniji i jači zvuk ali mi nešto fali (ne znam šta).Ostale gitare mi se jednostavno uopšte nisu svidele.Sebi sam hteo da dokažem da su sve slične i da će mi biti dosta neki jeftini sg klon ali je ispalo potpuno drugačije.
Veoma me interesuje kako će zvučati Nikolin sg.Pažnja i trud koji su uloženi (i veština naravno) verujem da nikog ne ostavljaju ravnodušnim.
A obe stvari budućeg vlasnika ove lepe gitare su fino osveženje .I mene su podsetile na Bon Scotta a i Malcolme Younga a. Ima tog šmeka .
-
Brada
Prelepo,očaran sam.Nadam se da zvuči dobro kao što izgleda.
-
Funkomat
- MF veteran
-
Veoma lepa gitara i fin logo.

-
Randy
-
mislim_stvarno
prelepo, bukvalno sam gledao otvorenih usta... svaka cast... i logo je pun pogodak sto se mene tice...

-
NikolaNis
- MF veteran
Hvala momci svima na pohvalama i hvala vam što ste me podsetili da uradim nešto jako bitno a u žurbi sam zaboravio

.
Javno želim da se zahvalim Kristijanu koji idejni tvorac ovog logoa koji ću od sad koristiti, nema više promene. Postoji još jedna verzija za gitare sa "Fender" glavom ali o tome nekom drugom prilikom. Kristijane još jednom hvala puno, eto vidiš da se i ostalima dopada, ja nisam ni sumnjao

...
-
istiqrac
Ja ne volim crne gitare, ali ova je auuuuuuuuu

-
Cortex
- The Necromancer
Sve slike sam sporo skrolovao, upijajuci svaki momenat, nijednom nisam trepnuo, Nikola, ovo je prevazishlo sva moja ochekivanja.
Ususdjujem se da kazhem da je vishe sexy od mog GIbson Sg Standard-a! NEverovatno. Ja sam zatechen.