Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Cortex ova zmija će plašiti malu decu po svirkama

Rax13 wrote:Cestitke svima na prinovama, da ih cedite sa gustom!
Takamine EG363SC
http://www.takamine.com/guitars/g_serie ... ts/eg363sc

Naime, gitaru sam kupio pre godinu dana, bila je kod mene kratko jer ništa nije bilo od neke akustične varijante zbog koje sam je kupio, pa sam je prodao jer mi je bila višak, jer, naravno, trebale su mi pare za druge stvari.
Sada međutim, ponovo je aktuelna neka akustična kombinacija, i dogovorio sam se sa momkom kome sam prodao gitaru (kolega forumaš inače), da otkupim od njega svoju bivšu akustaru, jer se ispostavilo da njemu ipak ne treba. Večeras stigla.
Ako budem nekad napravio neke snimke, što sam, što sa bendom, okačiću.
Inače, kad sam je kupovao prošle godine, otišao sam u par prodavnica, i isprobao sve gitare u tom cenovnom rangu (35-40tak hiljada rsd). Po meni, ova gitara je sve pokidala, i na suvo i što se tiče zvuka pieza (isprobavano direkt u razglas, flat EQ i na mikseru i na gitari).
http://www.takamine.com/guitars/g_serie ... ts/eg363sc

Naime, gitaru sam kupio pre godinu dana, bila je kod mene kratko jer ništa nije bilo od neke akustične varijante zbog koje sam je kupio, pa sam je prodao jer mi je bila višak, jer, naravno, trebale su mi pare za druge stvari.
Sada međutim, ponovo je aktuelna neka akustična kombinacija, i dogovorio sam se sa momkom kome sam prodao gitaru (kolega forumaš inače), da otkupim od njega svoju bivšu akustaru, jer se ispostavilo da njemu ipak ne treba. Večeras stigla.
Ako budem nekad napravio neke snimke, što sam, što sa bendom, okačiću.
Inače, kad sam je kupovao prošle godine, otišao sam u par prodavnica, i isprobao sve gitare u tom cenovnom rangu (35-40tak hiljada rsd). Po meni, ova gitara je sve pokidala, i na suvo i što se tiče zvuka pieza (isprobavano direkt u razglas, flat EQ i na mikseru i na gitari).
Hvala - koristan je buzzstop, stavio sam 11ke i akcija je niska, tako da je lakse sviratiKill surf city wrote:Cestitke svima !Z , kako ti se cini buzzstop? Cortex, matori fetisisto, pojacalo sikce.
-
Kill surf city
Ne znam da li je overkill, al javi ako ti dosadi, da probam. 

MMMkayKill surf city wrote:Ne znam da li je overkill, al javi ako ti dosadi, da probam.
Jackson, Charvel i par Jemova... Ovaj crni 555 je uspesno zamenjen BSB-om
)

Ma daj bre brate.....
Svaka cast
Svaka cast
Kako se odlucis koju ces da uzmes kada ti se svira?
Opasna kolekcija, svaka cast. 
Svaka cast...Posebno me privlace Jackson i Charvel 
Zavisno od raspoloženjaTenji wrote:Kako se odlucis koju ces da uzmes kada ti se svira?Opasna kolekcija, svaka cast.
Hvala svima na komplimentima ... zasluzuju
Jel ti uopste znas koliko zaista imas gitara xD 
fender stratocaster mij 1988.

jolana diamant 1979.

jolana diamant 1979.

- Hotstepper
Prelep, prelep, prelep strat...vlada77 wrote:fender stratocaster mij 1988.
![]()
o da....gitara za ceo zivot tnx