Nisam svirao Epiphone Pro, svirao sam obican Thunderbird... Sta da ti kazem, nije bas versatilna gitara. Nisam uspevao da iz nje izvucem neki fanki ton, slabo ima visokih (mada moguce da je to zbog zica u radnji), cak i kad sam se igrao sa pojacalom. Vrlo je neudobna za sviranje sve preko 12og praga, jako tesko se dosezu visi tonovi, a od 15og praga je skroz neupotrebljivo. Koliko sam shvatio od pojedinih kolega sa foruma (nekoliko njih ima Goth Thunderbird), srafovi za kais su lose postavljeni i tezina je lose rasporedjena (nek me isprave ako sam pogresno shvatio).
Onoliko koliko sam ja shvatio dok sam svirao Thunderbird (nekih 15-20ak minuta), nije za neku sarenu i fensi svirku. Straight rock, punk, trzalica, nista ispod 10og praga, vrlo je nezgodno za slap, magneti na obicnom T-birdu su bili vrlo muljavi, nisu davali cist ton. Mislim da su na Pro bolji (al opet pise da su neki Epiphone magneti, dakle nista poznata marka proizvodjaca). Takodje, ono sto je meni smetalo je sto je telo bilo vrlo lagano (na obicnom je jova u pitanju) pa je balans bio pomeren, vrat je vukao na dole.
Sve u svemu, bass koji bih ja svirao za nekoliko pesama po svirci iskljucivo zato sto mi je jako privlacan estetski, nista vise.
A Spektor je sve suprotno, cak i lepsi

Ima dosta komentara u ovoj temi, ja sam pisao u temi "Bass gitare koje sviramo", procesljaj malo i videces vrlo pozitivne utiske od nas Spektorasa.
A, da. Postoji tema i o Thunderbirdu, mozda tu nadjes vise informacija.
edit za Solomona: Izvinjavam se za Tone Pump, lose sam procitao sa sajta, otvoreno gomilu tabova...