Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
jagoda

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by jagoda » 17 Jul 2011, 01:59

Bas se raspisao...

MetalFunk

Post by MetalFunk » 17 Jul 2011, 02:09

Mozda ti je Shady zena...

Shady

Post by Shady » 17 Jul 2011, 02:12

doyle777 wrote:Ae Shady, pojasni ti meni ovo:
-tvoj oglas: http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-L ... id=4261612
-drugi oglas: http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-L ... id=3620223

Dve iste gitare, a razlika 550 evra... :?: :?: :?:
Nikako to nisu iste gitare. Bile su iste SAMO kada su napravljene u fabrici,
ali su od izlaska iz Fabrike imale različite životne potove. Kakve su razlike u pitanju i slijepcu bi bilo jasno.

Ova moja nikada nije bila u jadnom stanju, pa prepravljana, kako piše u oglasu za nu sličnu gitari...

ovoj mojoj npr. nisu menjane recimo čivije, pogledaj recimo glavu pozadi na mojoj gitaru i zatim pogledaj glavu na onoj gitari.

Na mojoj gitari stoje čak fabrički lemovi.

Moji su pragovi originalni i nepotrošeni a onoj su mijenjani...

Moja maska na glavi je originalna, a ona je mijenjana

Moje kapice za potenciomentre su originalne, a na onoj gitari su mijenjane.

Moj kofer je originalan i kao nov je!

itd... imA tamo još bitnih razlika, samo se malo udubi u oglase.

Sve ove razlike (i one koje nisam spomenuo) su više nego dovoljne razumnome čovjeku.

NAPOMENA : SVE OVO NE ZNAČI DA ONA GITARA NE VRIJEDI 450 EURA. ISKRENO MISLIM DA VRIJEDI MAKAR 550, 600 ILI ČAK VIŠE; I GARANTUJEM SVIMA DA JE TA GITARA TONCKI I U SVAKOM DRUGOM POGLEDU BOLJA OD NPR. GIBSONA LP STUDIJA KOJI SE PRODAJU PO 1000 EURA.... VLASNIKA TE GITARE (SLAVKA) POZNAJEM DOBRO, POSLOVALI SMO VEĆ, ODLIČAN JE MOMAK I JAKO POŠTEN. ŽAO MI JE ŠTO TRENUTNO NEMAM NOVACA DA KUPIM I ONU NJEGOVU GITARU, ALI AKO IZLETI NEKI NOVAC IZNENADA, ŠTO NIJE ISKLJUČENO, KUPIT ĆU JE I MOMENTALNO JE STAVLJAM NA SVOJE OGLASE PO CIJENI 650 DO 750 EURA, O ČEMU ČU ODLUČITI TADA KAD JE VIDIM U SVOJIM RUKAMA.

A i znam šta će da bude ako ju ja ne kupim. Smataće ga smarači predlozima za zamjene i sl. a malo ko će ponuditi keš. Jer mnogi bi htjeli da čelabrcnu tavu gitatu za 200, 300 eura. Navikao sam odavno na takve.. zato nekima i vadim žuč ovoliko. Pozdrav

MetalFunk

Post by MetalFunk » 17 Jul 2011, 02:20

Pozdrav, Shady :cao:

Shady

Post by Shady » 17 Jul 2011, 02:24

jagoda wrote:Evo ga opet !
+
jagoda wrote:Bas se raspisao...
Šta je Jagoda, spamao bi malo temu, ha?
smeta ti to kada branim sebe od pljuvanja koje je ovdje konstantno?
ili bi da samo pljujete po drgima, bez mogućnosti da se taj brani?
Ili da ne dobijete objašnjenje za svoje gluposti? ccccccccccccc

DJ_MY_SOUL wrote:Shady strikes back! Return of the Shady.
Ooo, đe si Kepec? :D Š'a ima? Kako klarineti? 8)

Shady

Post by Shady » 17 Jul 2011, 02:25

MetalFunk wrote:Pozdrav, Shady :cao:
Pozdrav! :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 17 Jul 2011, 02:28

http://www.premierguitar.com/Magazine/I ... _Copy.aspx
Obanez les paul custom preko 400 Evra ajd nek je i 500, u najboljem stanju. Sve preko toga je cisto izdrkavanje. Na eBay ima gibsona odlicnih za 1000 evra. Nije lepljen vrat, original magneti znaju da budu tanki kod tih svih ibaneza, cesto su ljudi turali DM Super Dist u njih, to se secam iz priche starije generacije..., zato su to kopije, a gibson je original... Odlicne su gitare, probao sam ih puno, ali ima i njih koje nisu nishta posebno, a koliko se secam teske su ko tuch, shto je po meni losa odlika, jer ne verujem u te vradzbine da ako gitara ima 100 kila bolje radi od neke koju mozes svirati duze od sat vremena na kaishu... :D . Konkretno kazem, u mint stanju preko 500evra nema smisla to prodavati, jer je ipak to kopija gibsona, a ne gibson, uostalom pogledajte koliko se krecu gitare i napolju, manite se kupujem prodajem filozofija. Shady, nista protivu tebe, cisto kazem moje misljenje, ako mozes, prodaj i za 1500. :ziveli:

edit...Evo naprimer, a nije jedini primer - ko biduje u nardnih 17 sati, moze dobiti pravi les pol za oko 1000Evra sa postarinom
http://cgi.ebay.com/1998-Gibson-Les-Pau ... 19c70a8c9c :)
Last edited by nemanjavelimirovic on 17 Jul 2011, 02:39, edited 1 time in total.

Stanko

Post by Stanko » 17 Jul 2011, 02:36

Shady zaobidji temu, jednom smo je resetovali zbog tebe.

Shady

Post by Shady » 17 Jul 2011, 02:40

Stanko wrote:Shady zaobidji temu, jednom smo je resetovali zbog tebe.
Samo se branim od vašeg nekorektnog i neistinitog pisanja i pljuvanja po meni.
Inače mi se ne raspreda sa klincima bez 10 eura u džepu, ali ovo gore su doista teške optužbe na moj račun.

Šta bi ti? Da pljujete po nekom ko ovdje živi a da taj ne može da vam odgovori?

Tema nije resetovana zbog mene nego zbog vašeg vrijedjanja, jer onda niste umeli da civilizirano i argumentirano razgovarate, već ste temu neprestano spamali 100x opetovanim vrijedjanjem na moj račun, naravno ničim dokazanim, pa vas je admin u tome prekinuo. Sramota je šta vas nekolicina ovdje zapravo raditea vi kako hoćete.

Kako kaže jedan naš lijepi hadis: "Ko nema stida, neka radi što god želi"

Shady

Post by Shady » 17 Jul 2011, 02:47

nemanjavelimirovic wrote:http://www.premierguitar.com/Magazine/I ... _Copy.aspx
Obanez les paul custom preko 400 Evra ajd nek je i 500, u najboljem stanju. Sve preko toga je cisto izdrkavanje. Na eBay ima gibsona odlicnih za 1000 evra. Nije lepljen vrat, original magneti znaju da budu tanki kod tih svih ibaneza, cesto su ljudi turali DM Super Dist u njih, to se secam iz priche starije generacije..., zato su to kopije, a gibson je original... Odlicne su gitare, probao sam ih puno, ali ima i njih koje nisu nishta posebno, a koliko se secam teske su ko tuch, shto je po meni losa odlika, jer ne verujem u te vradzbine da ako gitara ima 100 kila bolje radi od neke koju mozes svirati duze od sat vremena na kaishu... :D . Konkretno kazem, u mint stanju preko 500evra nema smisla to prodavati, jer je ipak to kopija gibsona, a ne gibson, uostalom pogledajte koliko se krecu gitare i napolju, manite se kupujem prodajem filozofija. Shady, nista protivu tebe, cisto kazem moje misljenje, ako mozes, prodaj i za 1500. :ziveli:
Sve je ok, :cao: uvažavam tvoje mišljenje, iako se sa njim ne slažem.

Ja odgovorno tvrdim da je gore spomenuti Slavkov Ibanez, kojeg on prodaje za 450 eura, iako restauriran, bolji u svakom mogućem pogledu od, evo recimo, ovog novog gibsona, koji se prodaje oko 1000 E: http://www2.gibson.com/Products/Electri ... Power.aspx i kunem se da ne bih dao tog Slavkovog ibaneza u glavu za glavu za novog onakvog Gibsona kao sa datog linka. A mojeg ibaneza ne bih dao za dva takva Gibsona. Pozdrav
Last edited by Shady on 17 Jul 2011, 02:49, edited 1 time in total.

Stanko

Post by Stanko » 17 Jul 2011, 02:48

Dajte ignore opciju na forumu pls.

Shady

Post by Shady » 17 Jul 2011, 02:50

Stanko wrote:Dajte ignore opciju na forumu pls.
hajde budi dobar i civiliziran i ne spamaj ovu temu jer ona ima svoju svrhu.
Ako ti je do mijenjanja skripte i opcija na forumu, imaš za takve prijedloge drugi podforum i drugu temu.
A ne da to činiš ovdje u masi nekolicine neuljudnih huškača i spamera. Jao, kako ste vas nekolicina bijedni, Bože sačuvaj. :?:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 17 Jul 2011, 02:55

Shady wrote:

Ja odgovorno tvrdim da je gore spomenuti Slavkov Ibanez, kojeg on prodaje za 450 eura, iako restauriran, bolji u svakom mogućem pogledu od, evo recimo, ovog novog gibsona, koji se prodaje oko 1000 E: http://www2.gibson.com/Products/Electri ... Power.aspx i kunem se da ne bih dao tog Slavkovog ibaneza u glavu za glavu za novog onakvog Gibsona kao sa datog linka. A mojeg ibaneza ne bih dao za dva takva Gibsona. Pozdrav
tu si verovatno u pravu, ali ja samo komentarisem realne trzisne vrednosti, jbg ima mnoooogo jeftinih gitara koje rade bolje od skupih brendiranih, ali gitaru nazalost ne prodaje samo ton i izrada vec i nalepnica i sertifikat firme. tako je kako je...U svakom slucaju, kazem, svako ima svoj stav, i nek na tome ostane :ziveli:

Stanko

Post by Stanko » 17 Jul 2011, 03:01

"Ko nema stida, neka radi što god želi"
odo da radim nesto pametnije, ne znam sta se i ja glupiram.

Shady

Post by Shady » 17 Jul 2011, 03:07

nemanjavelimirovic wrote:
Shady wrote:

tu si verovatno u pravu, ali ja samo komentarisem realne trzisne vrednosti, jbg ima mnoooogo jeftinih gitara koje rade bolje od skupih brendiranih, ali gitaru nazalost ne prodaje samo ton i izrada vec i nalepnica i sertifikat firme. tako je kako je...U svakom slucaju, kazem, svako ima svoj stav, i nek na tome ostane :ziveli:
Znam da nekad ime prodaje gitaru a bolje od njih slabije idu. No, ja se u svojim procjenama ne vodim samo brendom već i kvalitetom i izradom instrumenta, i na osnovu toga formiram cijenu. Pri tome nikoga ne silim da proba, niti da kupi moj instrument. Onaj ko zna što je ovakav instrument, kada ga uzme u ruke, iskeširat će svih 1000. eura i neće mu biti žao niti jednog uloženog centa. I to ako prije toga ne odlučim da podignem cijenu. :wink:

Eto, jedino mi preostaje da ponovim i tebi ono što sam gore napisao drugom članu: Nadji mi gitaru kao što je moja, u mint stanju kakvom je moja, sa mint koferom kakav je moj, skroz na skroz autentičnu u svim detaljima od fabričkih lemova do u zadnji šaraf..., i ja ću ti, javno obećavam, platiti tu gitaru min,. 600 eura, pa možda i više. I bniti ću ti zahvalan na tome. Ili mi nadji neki link gdje se gitara takvih karakteristika prodaje po takvoj jeftinoj cijeni. Ali da ne bude neka lomatina i trulež. Na ebayu sam našao puno slabije gitare od ove, tj lošije očuvane, za 1300 $ pa i više. Odi na http://www.ebay.de i progooglaj sve će ti biti jasno. Lijep pozdrav

Locked