handmade SG (P90 pickups)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: handmade SG (P90 pickups)
Ma daj Kristijane, taman sam ih navukao na ovu priču da bih sakrio trag i ti si sad sve pokvario 

Partibrejker bio i ostao 

-

Cestitke majstoru i vlasniku, narafski.

lepo, lepo...
svaka cast!
svaka cast!
Daj sad neke kvalitetne snimke. 

- Dersu Uzala
Leo stavlja nesto slicno na GKG Custom Shop gitare, samo nema N. Ali izgleda slicno. Kruznica sa krstom po sredini, u stvari to je simbol za poprecni presek (grcko 'fi') u konstrukciji. Pa sam mislio da je Kristijana to asociralo.Kristijan wrote:Ma neeee, neeeeeee, šali se Nikola, to su vam tajni signali za Rozenkrojcere, Templare i Masone
Logo sam po sebi jeste kul. Logoi obicno i evoluiraju tokom vremena, menjaju se malcice, nije frka.
Ma bezi, napalim se na telad i sad vide ovu lepoticu i sanjam SG. Svaka cast, majstoru. Uzivam da pratim njegovu izradu gitara na forumu i svak a mi je preinteresantna prica za sebe. Ko film da gledam. Pa nadam se da cu kad tad doci i ja na red sa svojom custom gitarom od strane Nikole:)
- Dersu Uzala
Gdegod drvo vidis, ti ga pomazi. i na dobrom si putu da budes gitarista, a bogumi i majstor za gitare. 

Da, ove teme o izradama su postale najzanimljivija stvar na forumu.

@ NURBS, hvala
@ Funkomat, probaću uskoro da nešto da oragnizujem za snimke.
@ Darsu Uzala, mislim da Kristijanu to nije bila inspiracija ali eto pogodilo se, teško je da se izmisli nešto potpuno novo, toliko toga već ima.
@ NushJa, drago mi je da ti se dopada moj rad, samo izvoli i javi se pa da i tebi napravimo gitaru iz snova
I meni je jako zanimljivo da pratim radove drugih ljudi, uvek može da se nauči nešto novo

@ Funkomat, probaću uskoro da nešto da oragnizujem za snimke.
@ Darsu Uzala, mislim da Kristijanu to nije bila inspiracija ali eto pogodilo se, teško je da se izmisli nešto potpuno novo, toliko toga već ima.
@ NushJa, drago mi je da ti se dopada moj rad, samo izvoli i javi se pa da i tebi napravimo gitaru iz snova

I meni je jako zanimljivo da pratim radove drugih ljudi, uvek može da se nauči nešto novo

- SiskoMarcetic
Bolje od orginala
pitanje 1 logo je verovatno decal ?
pitanje 2 tehnika bojenja ivice pickguarda
pitanje 1 logo je verovatno decal ?
pitanje 2 tehnika bojenja ivice pickguarda
-
@sisko
Za logo ne znam, ali pickguard je napravljen od troslojnog materijala. Treba ga samo iseci da se lepo vidi beli deo, koji je u sredini izmedju dva crna dela.
Za logo ne znam, ali pickguard je napravljen od troslojnog materijala. Treba ga samo iseci da se lepo vidi beli deo, koji je u sredini izmedju dva crna dela.
-
E, da...
Meni se logo svidja, ali imam predlog. Ako je ideja da predstavlja ono sto je Nikola opisao, mozda ona donja suza treba da se izduzi malo. Toliko...
Meni se logo svidja, ali imam predlog. Ako je ideja da predstavlja ono sto je Nikola opisao, mozda ona donja suza treba da se izduzi malo. Toliko...