lepa gitarica btw, pojavno prava devojacka

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Imao sam prilike da čujem ovaj bass i mogu ti reći da zvuči sasvim pristojno... Ajd' da ga u zdravlju koristiš!OrochiChick wrote:Poz poz i ja da se upoznam sa vama. Novajlija sam i u sviranju i na ovom forumu![]()
Ovo je moj prasac![]()
i mnogo ga volim. Sviram par meseci, ne bas aktivno. Posto sam puna obaveza i nekih drugih zanimacija, ali imam zelju da naucim sto vise!
drzim casove bass gitare kao nikada do preOrochiChick wrote:Poz poz i ja da se upoznam sa vama. Novajlija sam i u sviranju i na ovom forumu![]()
Ovo je moj prasac![]()
i mnogo ga volim. Sviram par meseci, ne bas aktivno. Posto sam puna obaveza i nekih drugih zanimacija, ali imam zelju da naucim sto vise!
a ja sam se zabrinuo da smo opet oterali ženskog člana s forumaOrochiChick wrote:Hahaha, e e e zenski muzicari imaju druge kvaliteteahem
Ja samo da nabavim sebi jos vremena za sviranje i mislim da cu biti k'o muski muzicar! pf pf pf![]()
oces da kazes da moj bass nije signature ?MetalFunk wrote:Znas, modifikovanje serijsko proizvedenih modela ne cine taj model signature-om. A, what the heck...
Dobrodosao
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest