MFGC11 - die beste chery
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: MFGC11 - die beste chery
Ludilo (Tuzla). Neka ti je srecna i bericetna, tvoja je. 

Onda, srecno u daljnjem progresu, i da te sluzi 100 god. : )SiskoMarcetic wrote:jesteMetalFunk wrote:Je l' poenta da bude ruzna, ili... ?![]()
al je je volim ko majka ludu ćerku

nije mi jasno zashto drkate choveka, i po brzini napretka i svemu, vidi se da je chovek to shvatio kao svoj hobi projekat, izgovor da se osami u shupi od zhene i dece
i u malo svog mira, lezherno, bez znojenja nad svakim nepravilno isechenim milimetrom pokusha da izradi gitaru.
sledeca ce mu biti cakum-paukum, opet...ako on to bude zheleo
uzhivaj Sisko

sledeca ce mu biti cakum-paukum, opet...ako on to bude zheleo

- mislim_stvarno
^what he said
Svaka cast
Svaka cast

- sirac-šunka
- vragolan
Meni mi se svidža! 

I meni je ovo super, originalno je, čovek je uživao dok je pravio i nesumnjivo stekao puno iskustva za neku sledeću gitaru. Samo sredi te pragove kako bi žice bile što niže i piči, sve najbolje od mene... 

MetalFunk wrote:Je l' poenta da bude ruzna, ili... ?

- SiskoMarcetic
To mi u zadnje vreme zadaje naviše glavoboljeNikolaNis wrote: Samo sredi te pragove kako bi žice bile što niže
Inače rasturio sam je u delove i farbam pickguard u crno jer ona kombinacija boja nije pobrala simpatije odoudara mi od koncepta, a ostalo je malo crne- ako bih kupovao drugu boju premašio bih budžet a to se ne slaže sa pravilnikom takmičenja
-
PA nije valjda da si tako knap sa budzetom? 
JA cu moju da frbam sa auto lakom, sprejom za 250 dinara...

- SiskoMarcetic
NEMOJ ! (da bacaš betonske table ...)Aleksej79ns wrote:PA nije valjda da si tako knap sa budzetom?
-
Ne razumem...
Mislis da uzmem neku drugi farbu? Ma ova je mat crna, mislim da ne moze da skodi... Delije mi da moze da se nanese u tankom sloju.

Mislis da uzmem neku drugi farbu? Ma ova je mat crna, mislim da ne moze da skodi... Delije mi da moze da se nanese u tankom sloju.
- SiskoMarcetic
Pročešljaj malo teme na ovom podforumu bilo je dosta polemike i raspravljanja oko toga da se ne ponavljamo
ali sve u svemu nije dobra ideja
ali sve u svemu nije dobra ideja
- SiskoMarcetic
iskotirano i još neke sitnice

majstor Ćosa koji mi je prilično pomogao oko farbarskih poslova, zasluženo pozira

Ostaju mi još neke sitnice da sredim pre nego ovaj projekat zatvorim kao na pr logo a imam jedan problemčić sa
elektronikom koja neočekivano slabo reaguje pa moram da čekam kolegu elektroničara sa odmora.
Uzgred imam još 1problem za koji mi treba savet, naime iz pojačala se čuje šum koji je isti
kao da gitara nije priključena (znate već koji) a on nestaje kada se žica blago priguši desnim dlanom.Šum dopire pri sviranju u manjem intezitetu. Potebni bilo kakvi saveti. Sumnjam na džek, uzemljenje,kablove, magnete, šildovanje .

majstor Ćosa koji mi je prilično pomogao oko farbarskih poslova, zasluženo pozira

Ostaju mi još neke sitnice da sredim pre nego ovaj projekat zatvorim kao na pr logo a imam jedan problemčić sa
elektronikom koja neočekivano slabo reaguje pa moram da čekam kolegu elektroničara sa odmora.
Uzgred imam još 1problem za koji mi treba savet, naime iz pojačala se čuje šum koji je isti
kao da gitara nije priključena (znate već koji) a on nestaje kada se žica blago priguši desnim dlanom.Šum dopire pri sviranju u manjem intezitetu. Potebni bilo kakvi saveti. Sumnjam na džek, uzemljenje,kablove, magnete, šildovanje .
haha pozdrav od ćose za majstor ćosu
provjeri sve lemove

provjeri sve lemove