Jer vredi ovo?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Jer vredi ovo?
DALI MOŽDA SUAD SVIRA SATOBOM??
kakve bre lampase sa 15W
samo 100, bez 100 nema hljeba, i obavezno fullstack 

Kako želiš, tvoje pare tvoja žurka. Istina je da su ta 'kućna' pojačala u najvećoj meri igračke i ne služe ničemu. Sa druge strane, ima gomila sjajnih lampaša od 16w al poskupo je to a i nije za tebe. Aj srećno sa kupovinomGosa wrote:Ovo je po meni skupo i pre bih dao 40e za 20w nego za ovoparker wrote:ma sefe opusti se, tako ovde stvari funkcionisu... ja sam basista pa ne znam, al naci ce se neko ko zna pa ce ti reci. mada ja isto mislim da ti je za kucu ok da se ubodes u komp...
ili ako ti je to nezgodno, ja bi pre predlozio ovo, imao sam i bilo je odlicno i kvalitetno, a i moze da posluzi i kad prevazidjes ''kucno'' pojacalo... evo pa biraj:
http://www.mitrosmusic.com/proizvodi/k: ... e.p:10-Vox
Covek vec odlucio sta ce da kupi, sad samo hoce da mu mi kazemo kako je to najbolje. A u stvari je djubre
- whosyourdaddy
-> http://translate.google.comStalker wrote:DALI MOŽDA SUAD SVIRA SATOBOM??
= Још увек не можемо да преводимо са језика: босански на: енглески.
lol

e nemoj kineze da vrijedjas... nisu kinezi djubre, prave oni i dobra pojacala kad im das vise rize 

- LifelessDead
kojih? mene bas zanima, uzeo bih nesto tako...da dodam i ja da ta kucna pojacala nisu ni za sta, ja sam imao Fender FM i nisam bio zadovoljan, ne znam nije to to, sledece je definitivno lampas...parker wrote:Sa druge strane, ima gomila sjajnih lampaša od 16w al poskupo je to a i nije za tebe. Aj srećno sa kupovinom
Vox ac15, fender blues junior, superchamp, champion 600, orange tiny terror, blackstar HT5, Laney lc i vc 15, cub12, blackheart bh15, vht special 6, i bugera v5 kinez 

Evo jos par uz ove vec navedene:
Vox NT15H glava, 15 ili 7,5w
Blackstar Artisan 15H glava, 15 ili 5w
Odnosno, na prekidacu biras koliko ces vati u zavisnosti jel si u spavacoj sobi ili sviras sa ekipom. Mislim da i tiny terror ima to, verovatno i jos poneki...
Verovatno ima jos toga, malih lampasa...
Vox NT15H glava, 15 ili 7,5w
Blackstar Artisan 15H glava, 15 ili 5w
Odnosno, na prekidacu biras koliko ces vati u zavisnosti jel si u spavacoj sobi ili sviras sa ekipom. Mislim da i tiny terror ima to, verovatno i jos poneki...
Verovatno ima jos toga, malih lampasa...
- LifelessDead
Hvala na odgovorima
, sad jos treba odabrati pravi i da se nadje kesa 

JACU DUZMEM OVO POJACALO JEL VREDI
Blackstar i Vox imas u Mitrosu. Odnosno, ima na sajtu a da li ima i u radnji to je vec druga stvar. Cini mi se da je jedno vreme bio i Orange Tiny Terror valjda u Music Mixu, nek me neko ispravi ako gresim. U svakom slucaju video sam da je negde bilo kod nas
NEVREDI JER SUADOVOM PROŠLOM GITARISTI SLOMILO SE DOK JESVIRAO NA KOLOSU. DALI NEGOVORI ISTINU TO NEZNAM. ON JE KUPIO ZA MNOGO PARABluesko wrote:JACU DUZMEM OVO POJACALO JEL VREDI
Last edited by Stalker on 03 Aug 2011, 14:49, edited 1 time in total.
- mislim_stvarno
blackstar ht5 glavica u mitrosu, kako to radi...