Tocak jeste napisao neke nezaboravne stvari, ali velik deo svog stila duguje Pagu i Blackmoru..
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
i on je dusa od coveka, otprilike kao blackmoreKill surf city wrote:
<3
svi kazu da je Blackmore zajebat karakter...al slava mu kao gitaristi B)bancika wrote:blackmore deluje kao fin mladic......NOT
ja se secam da sam pre jedno 5, 6 god gledao na youtubu snimak kad ga hapse, drzao je zenu zakljucanu danima u sobi sa pistoljem u ruci..nesto su se svadjali, da li ju je ispeglao, ne secam se..posle je taj snimak uklonjen, verovatno na njegov zahtev..bancika wrote:Kill surf city wrote:i on je dusa od coveka, otprilike kao blackmoreStajao sam u prvom redu ispred njega na jednom koncertu i lik ima skroz ludacki pogled. Ne bi voleo da ostanem nasamo sa njim
Prvi deo delimicno ok,s obzirom da se ne pojavljuje u javnosti....ali dosta je napredovao u polju dzeza i komponovanja za svoje cerke koje se bave klasicnom muzikom.Kod drugog dela....pa vise veze ima s Noflerom ima oko stila sviranja nego s Pejdzom i BlekmuromSolomoon wrote:pa ako ces u takvom kontekstu da analiziras, onda tek Tocak nije napredovao u poslednjih 20 god
Tocak jeste napisao neke nezaboravne stvari, ali velik deo svog stila duguje Pagu i Blackmoru..
Bogami, napredovao je. No, cekamo da se kolega eg303 javi opet.pa ako ces u takvom kontekstu da analiziras, onda tek Tocak nije napredovao u poslednjih 20 god
to mislis samo zato sto obojica sviraju prstima? ja mislim da Tocak nema dodirnih tacaka stilski sa Knopflerom..Markov stil je mnogo prefinjeniji i meksi..Haralampije wrote:pa vise veze ima s Noflerom ima oko stila sviranja nego s Pejdzom i Blekmurom
smatram da je Vlatko bio i ostao babaroga za Tocka u bilo kojem muzickom pravcu, iako su im stilovi razliciti..ali ovde su uvek forsirali vise Tocka jer je Vlatko makedonac, a i Smak je svirao komercijalniju muziku, pa je verovatno zbog toga Tocak bio omiljeniji medju sirokom narodnom masom..sinisake wrote:Bogami, napredovao je. No, cekamo da se kolega eg303 javi opet.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest