Nado Bajlo iz Zadra.
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Niiiiicesirac-šunka wrote:Ima još jedan bas na pomalo sličnu foru, sa istom ozvukom:
Nado Bajlo iz Zadra.
nije deannnkvocka wrote:Znaci Dean(?), dva MTD-a i jedan fok jea med i orasi akusticniSte izvalili kako su svi od jednom poceli da se loze na te baseve sa kombinovanom skalom. Da je do 12og praga 34" skala, a od 12og do 24og praga da je 35" skala. (ili obrnuto)
...eh pa nije baš odjednom!:....ja se na to ložim od 2001 na ovamo.... ne mogu da preturim majstor Iliju da mi napravi jednu takvu (ne smem ni da mu predložim čovek je zakleti tradicionalistannkvocka wrote:Ste izvalili kako su svi od jednom poceli da se loze na te baseve sa kombinovanom skalom.
Onda ovaj, samo za tebe!nemanjavelimirovic wrote: Ja bi ove...Ne volim te fensi koje imaju visak zica (stavili 5 zica na bass
, pa i 4 je previshe)
![]()
Čak i gusle imaju deblji vrat od ovog basa u sredini..sirac-šunka wrote:Onda ovaj, samo za tebe!nemanjavelimirovic wrote: Ja bi ove...Ne volim te fensi koje imaju visak zica (stavili 5 zica na bass
, pa i 4 je previshe)
![]()
Hehehe, čekaj samo kad ti žena uleti na forummichabass wrote:Ma pusti gitare, ko je ova? :![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests