Keep on fuzzin' and keep 'em comin'...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Samo su te i bitne!Cortex wrote: Pochelo je malim pobedama...![]()
Nego šta. Koliko god da ti je lepo krenulo sa elektronikom, moram da primetim da ima baš mnogo ljudi koji srećno barataju lemilicom, a nema baš tako mnogo ljudi koji mogu da se pohvale ozbiljnim i pažnje vrednim autorskim radom u muzici. Koristi ovo taman toliko da sebi ponekad uštediš neki dinar i da ne plaćaš ono što baš ne moraš da plaćaš, a rad na muzici gurni u prvi plan.Cortex wrote:imam shta da dam i u kompoziciji chini mi se.
Kristijan wrote:Nego šta. Koliko god da ti je lepo krenulo sa elektronikom, moram da primetim da ima baš mnogo ljudi koji srećno barataju lemilicom, a nema baš tako mnogo ljudi koji mogu da se pohvale ozbiljnim i pažnje vrednim autorskim radom u muzici. Koristi ovo taman toliko da sebi ponekad uštediš neki dinar i da ne plaćaš ono što baš ne moraš da plaćaš, a rad na muzici gurni u prvi plan.Cortex wrote:imam shta da dam i u kompoziciji chini mi se.
Upravo sam sebi opalio veoma jak vaspitno popravni šamar što ranije nisam identifikovao ovu temuCortex wrote:Ako sam ikada tripovao da bi bilo moguce svirati direktno elektrichnu struju, ochekivao bih da to zvuchi nekako ovako.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest