pod uglom mora da bude za tune-o-matic zato sto je visok, za floyd i druge nize ne treba.
meni se ne dopada (al' ja nemam nikakve veze sa tvojom gitarom

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
posto pravis svoju verziju gitare onda je najpametnije da napravis probu sa jednom ili dve zice i to kada namestis floyd i jednu dve civije pa razvuci kanap ili zicu i vidi koliko duboko moras ukopati vrat ili ga nageti.produzni_kabal wrote:E sad me interesuje jedna stvar, jel treba da pravim neki nagib na otvoru za vrat ili ne, mislim jel treba vrat da bude u ravni sa telom ili kao kod gibsona, pod nekim uglom? Posto sam na nekom crtezu video da je pod uglom ali to je nesto malo, npr kod magneta je dubina rupe 18mm a na drugom kraju je 19mm
Bravo! Volim tako zanimljive kombinacije a ne samo kopiranje!produzni_kabal wrote:Ajd i ja da se prijavim za ovaj celindz.
Dakle gitara ce biti kustom, skroz.
Telo ide od jasena i top oraj, licice na hybrida stratocastera i ibaneza jem-a sa oblinama topa od lp-a
bice string throu, bridge gibson like, magneti HH(sa predvajanjem) ili HSH, vrat ne znam ibanez..ne znam. Vrat javor, oraj, fingerboard javor, ako skupim pare mozda padne i ebony. Civije vec imam neke. Pa to je to
DIY 4 life
mislim_stvarno wrote:pa, posto si radio za jem, onda ces moci da napravis jos jedan vrat koji ce imati 24 praga, i bez problema da ga postavis...
Jesi li ovaj vrat kupio gotov ili si ga pravio?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests