Još jedno tele
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Još jedno tele
Ne verujem ja da ćeš nešto da zjbš, ali da te utešim, ako se to i desi možeš uvek da počneš od početka. A ti dobro znaš kako to ume da bude zanimljivo

Meni se do sad jako svidja. Izgleda upravo onako kako sam zeleo. Jos kad se izlakira...

Cortex wrote:Perverzija. Jedva chekam da chika TV Jones zasija pored bridgea.
pao je zadnji sloj laka dakle odbojavanje pocinje . tri nedelje od danas i jos par dana struganja .
Jedva cekam!
Jos fotografija iz obossove radionice:

Znači oboss prešao na mašinsko poliranje, svaka čast, vidi se da je finiš fenomenalan 
znaci strava
lici na david glimour strat
lici na david glimour strat
Fenomenalno. Nema dalje™.
Kao što rekoše ljudi, još samo da zasvira. Glasno, na nekom džemu, i da se snimi naravno. 
btw sto svi majstori tj vecina koje znam voli da pragove na krajevima nekako isturpija pod velikim uglom, ili tripujem, ja nekako vishe volim kad su jos oboreni
Ovi su bas visoki, pa ti se mozda cini. Misliom da su ok, ovako kako su.
Meni je majti na Telca, po mojoj želji stavio 6105 pragove, koji su i ovde ako se ne varam, i nije ih puno oborio, i moram reći da mi uopšte ne smeta. Sumnjam da će to biti problem pod rukom.
ma ne cini mi se nema veze sto su visoki, krajevi su im suvise naglo oboreni, naravno da ne smeta pri sviranju, pricam o estetskom i vizuelnom dozivljaju, da ne ispadne sad da nekom solim pamet ili omalovazavam rad, kapiram ja sve to, samo kazem da detalji presudjuju i da mi se to kao detalj ne svdija a sretao sam kod vecine domacih majstora da tako urade fretwork i to mi se ne svidja
postoji "standard" koliko bi trebalo da bude stepeni izmedju ose vrata i ugla pod kojim se ivice obaraju i mislim da si u pravu da bi trebalo js malo.
That being said, za vecinu stvari ne postoji apsolutno ispravno i pogresno, ko kako voli. Meni se svidja taj standardni ugao, plus da se ivice lepo zaoble da ne grebu.
Super je gitara, uzivaj

That being said, za vecinu stvari ne postoji apsolutno ispravno i pogresno, ko kako voli. Meni se svidja taj standardni ugao, plus da se ivice lepo zaoble da ne grebu.
Super je gitara, uzivaj