Marshall MG30dfx Combo ili Behringer LX112 V-Ampire 2x60 W
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Haralampije
Re: Marshall MG30dfx Combo ili Behringer LX112 V-Ampire 2x60
Izmedju ova dva marsalce.Za po kuci je super,za probu....pa za to pravac u studio,pa sta imaju to furaj...za 150 evra tesko da ce se naci bilo sta
-
uf, stara je ovo tema , al 2 stvari me ubole pa moram da iznesem svoje misljenje, ona tvrdnja da je cijela MG serija losa, ne znam bas, nije to profi pojacalo, al ja sam dugo svirao na MG100DFX i to je radilo. Pregazilo 200tinjak gaza, prezivilo poplavu od 15cm vode, cak je onaj moj snimak Texas flood live na tom pojacalu, sve u svemu bilo je vrlo upotrebljivo...
A Roland cube 30 takodjer posjedujem i uzeo sam si ga kao za probe, i to je promasaj bio, za po kuci je to super pojacalce, ali pretiho za stavit kraj bubnjara...
A Roland cube 30 takodjer posjedujem i uzeo sam si ga kao za probe, i to je promasaj bio, za po kuci je to super pojacalce, ali pretiho za stavit kraj bubnjara...
Svirao sam skoro na marshallu, i nije se bas nesto pokazao, previse buke i tako to, pa sam odustao od njega, a za dalje ne znam sta cu, snaci cu se nekako.
behringer ,ima vise vrsta distorzija,od rocka do najvece krljacine(jest da nije bas nesto posebno,ali bar lici na nesto)dok na marshallu jedno te isto...
+1Bluesmannus wrote:uf, stara je ovo tema , al 2 stvari me ubole pa moram da iznesem svoje misljenje, ona tvrdnja da je cijela MG serija losa, ne znam bas, nije to profi pojacalo, al ja sam dugo svirao naMG100DFX i to je radilo. Pregazilo 200tinjak gaza, prezivilo poplavu od 15cm vode, cak je onaj moj snimak Texas flood live na tom pojacalu, sve u svemu bilo je vrlo upotrebljivo...
Sasvim, sasvim upotrebljivo pojačalo, gledajući ponudu Marshall trandži.
obicno te varijante 100-u-1 nisu najsjajnije. Jeste da rade 100 stvari ali ni jednu od njih ne rade dobro.Born_Dead wrote:behringer ,ima vise vrsta distorzija,od rocka do najvece krljacine(jest da nije bas nesto posebno,ali bar lici na nesto)dok na marshallu jedno te isto...
znam ,al ako hoce nek kupi peavey vypyr od 400e....bancika wrote:obicno te varijante 100-u-1 nisu najsjajnije. Jeste da rade 100 stvari ali ni jednu od njih ne rade dobro.Born_Dead wrote:behringer ,ima vise vrsta distorzija,od rocka do najvece krljacine(jest da nije bas nesto posebno,ali bar lici na nesto)dok na marshallu jedno te isto...

kazem za te novce ne moze bolje. bar nek bruji na probi ....
ja sam uvek za neku varijantu tipa nekog cajevca od 100+w i neku pedalicu ,procesor,sto moze da se uklopi za 200e.