Da li je ona mozda vredna kupovine ?
Misljenja o Gibson Les Paul Custom '74
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Misljenja o Gibson Les Paul Custom '74
http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-L ... -oglas.htm Sta vi mislite o ovoj gitari ?
Re: Misljenja o Gibson Les Paul Custom '74
Ma kakvi vredna.to samo oce da uzmu pare 
Malo je preterao lik sa cenom,ustvari malo vise. Kako god, to vise nije Gibson,sa goranovim magnetom u bridzu, i izmenjanim pragovima(ko zna kakve je stavio),i refinisiranim vratom...
pa mislim da je malo preterano sto se tice cene..
ma ja bih magnete odmah menjao.. To je najmanji problem.
ma ja bih magnete odmah menjao.. To je najmanji problem.
- mislim_stvarno
jel' se ja tripujem il' je fretbord rosewood?
mozda su samo lose slike...
Cudan mi je nagibni ugao glave, jer bi trebao biti veci. Moguce da je do losih slika. ^
Svejedno, 2k evra, preskupo brate
Medjutim, sta god da odlucis, srecno 
Svejedno, 2k evra, preskupo brate
za 2000 evra u Srbiji ne sme da bude ni popreko pogledan... a kamoli da mu je nesto radjeno. 1200e max i to da ga donese na probu prvo.
ako je to stvarno custom iz '74 i ako nije ostecen vredi mnogo vise od 2000 evra..novi custom modeli su oko 3000 evra..a stariji jos skuplji..2 dobra magneta su po 100 evra..DJ ASHBA wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-L ... -oglas.htm Sta vi mislite o ovoj gitari ?![]()
1200e je cena klase les paul studio modela..standard je za klasu skuplji a custom otprilike 3 puta skuplji od studijaSodom wrote:za 2000 evra u Srbiji ne sme da bude ni popreko pogledan... a kamoli da mu je nesto radjeno. 1200e max i to da ga donese na probu prvo.
jeste, mnogi muzicari menjaju magnete jer im ne odgovaraju fabricki, pa tako cak Gibson na Slash Appetite model ne stavlja svoje nego Alnico II pro magnete jer Slash to koristiness wrote:to vise nije Gibson,sa goranovim magnetom u bridzu,
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Proveriti serijski broj. Otvoriti gitaru i od napred i spreda, sve pregledati, povesti sa sobom jos jednog ili dvojicu koji se razumeju i onda tek izvaditi pare. Ja bih tako. Ja ne volim gibsone tj najvise ne volim les paule. ali ako je sve ok, ovo je odlican deal. 
da ... il je golema prevara il je stvarno odlična kupovima, bukvalno nema sredine 
Na stranu da li je to to, ko je ozbiljan kupac povešće računa (pogotovo danas), meni samo nije jasno kako neko prodaje "vrhunski instrument" a slika ga mobilnim i to loše, mene bi to odvratilo i od pomišljanja na kupovinu, što ne znači da sam u pravu...
jako je rizicno kupovati tako skupu stvar od nekog koga ne poznajes dovoljno dobro ili ako nemas preporuku od nekoga u koga imas poverenja..mnogo nacina za prevaru..danas mogu i seriski broj da falsifikuju dosta verno..trebalo bi povesti nekog ko se zaista razume..
naravno da je custom u klasi 2000 evra za normalne uslove. Ali kad se na takvoj girari rade budzevine tipa zamene magneta i pragova... cena joj drasticno pada.
nije u klasi 2000 evra, nego oko 3000 evra (standard je oko 2000)..jedan dobar magnet je oko 100 evra tako da..Sodom wrote:naravno da je custom u klasi 2000 evra za normalne uslove. Ali kad se na takvoj girari rade budzevine tipa zamene magneta i pragova... cena joj drasticno pada.