Velika dilema oko Fender Stratocastera Made in USA
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Haralampije
Re: Velika dilema oko Fender Stratocastera Made in USA
Ako hoces Fender,onda lepo skokni i isrpobaj koji zelis,nema potrebe da dizes tenziju.Svi vratovi na fenderima su jednodelni ili s nalepljenim rouzvudom,da ne naglabamo kroz istoriju.To vidis i golim okom.Probaj sve od fendera sto moze do cifre koliko mozes da izdvojis i izaberi koji ti najbolje lezi i resen problem.
Ovo ispadosmo magarci pred ovim autenticnim expertom muzike, a tek lutijeraja...
Bese slican slucaj pre neki dan, isto dodje lik i odmah djonom, ovo prerasta u pojavu
Bese slican slucaj pre neki dan, isto dodje lik i odmah djonom, ovo prerasta u pojavu
Ja se u svoje lično ime izvimjavam Fenderici što sam mu poslao PP sa predlogom da mu mozda ja napravim Custom Strata sa telom od komada jasena i sa vratom iz jednog dela, vidim da je on unapred odbacio ideju o izradi custom gitare. Fenderica, vidim da moju poruku jos nisi pročitao pa udji u svoje "sanduče" i obriši je da ti ne zauzima mesto.
Inače, nemoj grešiti dušu za gospodina Tasića koji je čovek u ozbiljnim godinama i sa višegodišnjim iskustvom u izradi i popravci gitara, čudi me da nisi do sad čuo za njega. Ne bih se čudio da on ima zalihe drveta koje se suše po 10-ak godina, a skoro sam siguran da na tako nešto teško mozes da naletiš u nekoj fabrici gitara. I nemoj pljuvati odmah po našim majstorima (da neko ne shvati pogrešno, nije mi na kraj pameti da sebe tu uvrstim), ima ih toliko dobrih da nemaju potrebe da zaziru od konkurencije iz inostranstva.
Ja ti od srca želim da nadješ i kupiš gitaru po svom ukusu za što manje para....
na kraj pameti da sebe tu uvrstim), ima ih toliko dobrih da nemaju potrebe da zaziru od konkurencije iz inostranstva.
Ja ti od srca želim da nadješ i kupiš gitaru po svom ukusu za što manje para....
Inače, nemoj grešiti dušu za gospodina Tasića koji je čovek u ozbiljnim godinama i sa višegodišnjim iskustvom u izradi i popravci gitara, čudi me da nisi do sad čuo za njega. Ne bih se čudio da on ima zalihe drveta koje se suše po 10-ak godina, a skoro sam siguran da na tako nešto teško mozes da naletiš u nekoj fabrici gitara. I nemoj pljuvati odmah po našim majstorima (da neko ne shvati pogrešno, nije mi na kraj pameti da sebe tu uvrstim), ima ih toliko dobrih da nemaju potrebe da zaziru od konkurencije iz inostranstva.

nemam vise zivaca da citam ovakva trabunjanja... uz duzno postovanje!!
Ljubi vas administracija...